2 Mayıs 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.53 ₺
EURO 34.85 ₺
STERLIN 40.37 ₺
ALTIN 2,417.18 ₺
BTC 57,266.19 $
ETH 2,934.08 $
BİST 10,045.74

Gençlerbirliği'nde taraftar dostu İsmet Beltan'dan veda mesajı

Gençlerbirliği 4020
Yayınlama: 13 Haziran 2023 Salı 21:56 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde taraftar dostu İsmet Beltan'dan veda mesajı

Gençlerbirliği'nde Başkan Niyazi Akdaş istifa etmesi sonrası yönetim kurulu kongre kararı aldı.

Bu gelişme sonrası görevi boyunca Gençlerbirliği tribünlerini doldurmak için büyük çaba harcayan İsmet Beltan bir veda mesajı yayınladı.

İsmet Beltan görevi bıraksa da Gençlerbirliği'ne taraftar kazandırmaya devam edeceğini ve 'her okula 100 kombine' ve 'arkadaşını getir, yanında bir kombine hediyemizdir' kampanyasını başlattığını ifade etti.

İsmet Beltan'ın veda mesajı şöyle:

Yöneticiliğim boyunca asli vazifem, Ankaralı gençlere Gençlerbirliği sevgisini aşılayabilmek oldu. Zira bir maça iki maça çeşitli vasıtalarla taraftar çekmek mümkündür, lakin asıl mesele yeni Gençlerbirliği taraftarlarının yetişmesini sağlamaktır. Bundan dolayı sürekli olarak okullarımıza giderek idarecilerimizle, eğitimcilerimizle görüştüm. Sağ olsunlar, onlar da çabamızı farkına vardılar. Destekleriyle birlikte geçtiğimiz sezon çok sayıda maçımıza okullarımızdan toplu olarak öğrenci kardeşlerimiz geldi. Bazıları sevdalandı armamıza, Gençlerbirlikli olmanın anlamını farkına vardı. Taraftarlarımız oldular. Bu yüzden okullarımızın kıymeti bende ayrıdır. Okul müdürlerimize veda ziyaretlerimi gerçekleştirdim. Teşekkür ettim. 

İlaveten belirtme ihtiyacı hissediyorum, yeni yönetimimizden muradım okullarımızdan ellerini çekmemeleridir. Lütfen çocuklarımıza sahip çıkmaya, onlara yardımcı olmaya devam edelim. 

Bu bağlamda “her okula 100 kombine” ve “arkadaşını getir, yanında bir kombine hediyemizdir” kampanyalarını naçizane başlatmış bulunmaktayım. 

Devamının gelmesi dileği ve duasıyla…

Sevgiyle kalın dostlarım.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme