27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Gençlerbirliği'nde taraftar desteği

Gençlerbirliği 3158
Yayınlama: 11 Ağustos 2023 Cuma 22:22 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde taraftar desteği

Trendyol 1. Lig’in ilk hafta karşılaşmasında Ümraniyespor’u ağırlayacak olan Gençlerbirliği'nde, antrenmanı ziyaret eden taraftar guruplarımızdan Cephe, maç öncesi futbolculara moral verdi.

Ümraniyespor maçı hazırlıklarına devam eden Gençlerbirliği'nde, antrenman öncesi taraftar guruplarından biri olan Cephe Grubu ziyaret ederek Ümraniyespor maçı için tezahüratlar eşliğinde moral desteği verdi ve tatlı ikramında bulundu. Cephe Grubu olarak takıma olan desteklerini asla kesmeyeceklerini söyleyen taraftarlar, teknik ekip ve oyunculara başarı dileklerinde bulunduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Thomas Fontaine takım arkadaşlarına veda etti

Gençlerbirliği ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Thomas Fontaine, antrenman öncesi saha içerisinde takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarına veda eden Thomas Fontaine, “Bu takımın bir parçası olmaktan çok mutluyum. Burada çok güzel zamanlarım geçti. Sizlere tavsiyem neşenizi asla kaybetmeyin ve hep kazanma odaklı olun! Sizleri seviyorum!” diyerek alkışlar eşliğinde takım arkadaşlarıyla ve teknik ekiple vedalaştı.

Taktik antrenmanıyla çalışmalara devam…

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde, teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenmana oyuncular, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Devamında sprint çalışması yapan oyuncular daha sonra saha içerisine kurulu istasyonlarda çeşitli pas organizasyonlarında bulundu. Antrenmanın sonraki etabında taktiğe yönelik çalışan Gençlerbirliği daha sonra bireysel şut çalışmasına geçti. Günün tek antrenmanı yarı sahada yapılan çift kale maçla son buldu.
Antrenmana yeni transfer Amilton Minervino Da Silva da katıldı. Tecrübeli oyuncu antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken sonraki etabında takımdan ayrı, yardımcı antrenörler gözetiminde, yaptığı koşuyla çalışmalarını tamamladı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme