19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.54 ₺
EURO 34.81 ₺
STERLIN 40.47 ₺
ALTIN 2,495.33 ₺
BTC 64,137.67 $
ETH 3,092.66 $
BİST 9,693.46

Gençlerbirliği'nde Mustafa Dalcı oyuncularını kutladı

Gençlerbirliği 3185
Yayınlama: 24 Ocak 2023 Salı 18:26 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde Mustafa Dalcı oyuncularını kutladı

Pendikspor maçı hazırlıklarının yapıldığı antrenman öncesi saha kenarında futbolcularla kısa toplantı yapan teknik direktör Mustafa Dalcı, Dyorex Boluspor karşılaşmasında alınan galibiyetten dolayı takımı kutladı.

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında, Pendikspor’la karşılaşacak olan Gençlerbirliği, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Antrenman öncesi oyuncularla saha kenarında kısa toplantı yapan teknik direktör Mustafa Dalcı, Dyorex Boluspor karşılaşmasında alınan galibiyetten dolayı takımı kutladı. Teknik direktör Mustafa Dalcı, “Her maçı final maçımızmış gibi düşünüp ona göre hareket etmemiz gerekiyor. Oynayan oynamayan her oyuncunun fedakârlık yapmasını bekliyorum. Keşkelerin bizlere faydası yok! O yüzden yapacaklarımızı, yapmamız gerekenleri zamanında hayata geçirmemiz şart! Bu hafta çok iyi oynadınız, artık gücünüzün farkına varın ve kalan maçlarda ona göre oynayın. Bu camia sizlerden bunu bekliyor. Herkese emeklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Saha kenarında yapılan kısa toplantının ardından kırmızı-siyahlı ekip, antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. 5’e 2 top kapma oyunuyla devam eden antrenmanda daha sonra saha içerisine kurulu istasyonlarda pas ve şut organizasyonlarında bulunan oyuncular, dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde MAS (Maksimum aerobik hız) koşusu yapan kırmızı-siyahlılar antrenmanı tamamladı.

Kırmızı-siyahlı ekibin, yaklaşık 1 saat 15 dakika süren çalışmalarını Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ve İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Mehmet Soylu saha kenarından takip etti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme