5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.53 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.76 ₺
G.ALTIN 5,775.61 ₺
BTC 92,323.67 $
ETH 3,162.46 $
BİST 0.00

    Gençlerbirliği'nde kaptan döndü

    Gençlerbirliği 3922
    Yayınlama: 30 Eylül 2022 Cuma 17:20 Kaynak: Haber Merkezi

    Gençlerbirliği'nde kaptan döndü

    Pendikspor maçında sakatlanan ve tedavisi devam eden Gençlerbirliği takım kaptanı Muhammed Bayır, bugün ki antrenmanın bazı bölümlerinde yer aldı.

    Ligin 7. haftasını bay olarak geçirecek olan başkent ekibi, bir sonraki hafta Samsunspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını devam ettirdi. Teknik Direktör Taşkın Aksoy yönetiminde İlhan Cavcav Tessisleri’nde yapılan antrenmanda, oyuncular yaklaşık olarak 2 saat çalıştı. Isınma koşusuyla başlayan antrenman koordinasyon ağırlıklı çalışmayla devam etti.

    Minyatür kalelerden kurulu dar alanda taktiksel varyasyonlar deneyen kırmızı-siyahlı ekip, kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarında bulundu. Antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yapan oyuncular açma-germe egzersizleriyle çalışmaları sonlandırdı.

    Ligin 3. haftasındaki Pendikspor karşılaşmasında sakatlandıktan sonra sahalardan uzak kalan ve tedavisine devam edilen takım kaptanı Muhammed Bayır, bugün ki antrenmanın bazı bölümlerinde takımla birlikte çalıştı. Takımın koordinasyon ve şut organizasyonlarında yer alan takım kaptanı Bayır daha sonra Kulüp Doktoru Doç. Dr. Gürhan Dönmez gözetiminde yaptığı bireysel antrenmanla çalışmalarını tamamladı. Diğer yandan tedavileri devam eden Musa Şahindere ve Abdullah Şahindere tedbir amaçlı, takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde çalışmalarını devam ettirdi.

     
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html