2 Mayıs 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.36 ₺
EURO 34.66 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.41 ₺
BTC 59,211.74 $
ETH 2,989.39 $
BİST 10,190.39

Gençlerbirliği'nde formaya 5 sponsor

Gençlerbirliği 4604
Yayınlama: 26 Ağustos 2023 Cumartesi 13:01 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde formaya 5 sponsor

Gençlerbirliği forma sponsorlarına sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

Forma göğüs, sırt, kol ile şort ön ve arka yüz olmak üzere Gençlerbirliği'ne yeni sezonda 5 firma sponsor desteği verdi.

Teşekkürler “Arslanca Energy”

2023-2024 sezonunda Profesyonel Futbol A Takımımızın giyeceği formanın göğüs reklam sponsorluğu için “Temiz Dünya için temiz enerji” parolasıyla yola çıkan, elektrik, gaz, petrol v.b. alanlarda faaliyet gösteren Arslanca Energy ile sezon sonuna kadar anlaşmış bulunmaktayız.

Yeni sezonda Gençlerbirliği’mizin yanında olan Arslanca Energy’ye teşekkür ediyor ve bu anlaşmanın galibiyetlerle dolu bir sezon getirmesini diliyoruz.

Teşekkürler “Cajun Corner”

2023-2024 sezonunda Profesyonel Futbol A Takımımızın giyeceği şortun ön yüzü için hazır yemek sektöründe farklı ve başarılı işler gerçekleştiren Cajun Corner ile sezon sonuna kadar sponsorluk konusunda anlaşmış bulunmaktayız.

Yeni sezonda Gençlerbirliği’mizin yanında olan Cajun Corner’a teşekkür ediyor ve bu anlaşmanın galibiyetlerle dolu bir sezon getirmesini diliyoruz.

Teşekkürler “Wish Car Rental”

2023-2024 sezonunda Profesyonel Futbol A Takımımızın giyeceği şortun arka yüzü için güvenilir, güvenlikli, yenilikçi ve müşterisinden yana politikası ile kısa dönemde araç kiralama sektöründe ayrışan ve fark yaratan Wish Car Rental ile sezon sonuna kadar sponsorluk konusunda anlaşmış bulunmaktayız.

Yeni sezonda Gençlerbirliği’mizin yanında olan Wish Car Rental’a teşekkür ediyor ve bu anlaşmanın galibiyetlerle dolu bir sezon getirmesini diliyoruz.

Teşekkürler “Portaş”

2023-2024 sezonunda Profesyonel Futbol A Takımımızın giyeceği formanın kol reklamı için Ankara’nın sosyal ve ticari konut ihtiyacının önemli bir kısmını karşılamayı hedefleyen, yapıların kalite ve standartlarını daha yükseğe çıkarmayı öncelikli amacı olarak gören Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki Portaş ile sezon sonuna kadar sponsorluk konusunda anlaşmış bulunmaktayız.

Yeni sezonda Gençlerbirliği’mizin yanında olan Portaş’a teşekkür ediyor ve bu anlaşmanın galibiyetlerle dolu bir sezon getirmesini diliyoruz.

Teşekkürler “Oktay Yüksel A.Ş.”

2023-2024 sezonunda Profesyonel Futbol A Takımımızın giyeceği formanın sırt reklamı için yapı ve inşaat sektöründe hizmet veren aynı zamanda sektöründe güven ve kaliteyi önemseyen Oktay Yüksel A.Ş. ile sezon sonuna kadar sponsorluk konusunda anlaşmış bulunmaktayız.

Yeni sezonda Gençlerbirliği’mizin yanında olan Oktay Yüksel A.Ş.’ye teşekkür ediyor ve bu anlaşmanın galibiyetlerle dolu bir sezon getirmesini diliyoruz.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme