19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.60 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.44 ₺
ALTIN 2,501.47 ₺
BTC 64,304.60 $
ETH 3,105.92 $
BİST 9,693.46

Gençlerbirliği'nde Dmytro’dan gol şov

Gençlerbirliği 3399
Yayınlama: 13 Eylül 2022 Salı 16:34 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde Dmytro’dan gol şov

Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında deplasmanda Denizlispor’la karşılaşacak olan kırmızı-siyahlı ekip, kulüp antrenörlerinden Medet Coşkun’un yönetiminde çalışmalarını devam ettirdi.

Isınma koşusuyla başlayan antrenmanda daha sonra koordinasyon çalışmasına geçildi. 8’e 3 top kapma oyunu oynayan başkent ekibi dar alanda çeşitli pas organizasyonlarında bulundu. Antrenmanın son bölümünde 3 takım halinde dönüşümlü olarak çift kale maç yapan kırmızı-siyahlılar açma-germe egzersizleriyle antrenmanı sonlandırdı.

Kaptan Muhammed yalnız bırakmadı

Pendikspor karşılaşmasında sakatlanarak bir süre tedavi gören Gençlerbirliği takım kaptanı Muhammed Bayır, bugün ki antrenmanda takım arkadaşlarına ziyarette bulundu. Bir süre antrenmanı izleyen Bayır, antrenman bitiminde ise takım arkadaşlarıyla saha içerisinde sohbet etti.

Dmytro’dan gol şov

Antrenman bitiminde bireysel şut çalışması yapan Gençlerbirliği’nde Ukraynalı oyuncu Dmytro Grechyshkin’in vuruşları takım arkadaşlarının takdirini topladı. Birbiri ardına düzgün vuruşlarla topu filelerle buluşturan Dmytro’u takım arkadaşları alkışlarla tebrik ederken önümüzdeki maçlarda da gole en yakın isim olacağı şeklinde yorumlar yapıldı.

Milliler Gençlerbirliği’nin yüzünü güldürdü

U15 Milli Takımı’mızın Karadağ ile oynadığı ve 6-0 tamamlanan karşılaşmada Gençlerbirliği’nin genç oyuncusu Yiğit Evin bir gole imza attı. Kırmızı-siyahlı ekipten 4 oyuncunun çağrıldığı U15 Milli Takımı’mızın Karadağ ile oynadığı hazırlık maçında başkent ekibinden 3 oyuncu boy gösterdi. TFF Riva Tesisleri’nde oynanan ve 6-0 gibi farklı bir skorla tamamlanan karşılaşmada Gençlerbirliği altyapı oyuncularından Can Bartu Çiğir 41 dakika, Mahmut Ceyhun Alyurt 29 dakika ve Yiğit Evin ise 49 dakika forma şansı buldu. 
 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme