29 Nisan 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.43 ₺
EURO 34.84 ₺
STERLIN 40.71 ₺
ALTIN 2,430.85 ₺
BTC 62,069.41 $
ETH 3,179.81 $
BİST 9,992.45

Gençlerbirliği'nde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlaması

Gençlerbirliği 3141
Yayınlama: 29 Ekim 2023 Pazar 20:39 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlaması

Gençlerbirliği’nde, yönetim kurulu üyeleri, kulüp yöneticileri, A Takım-altyapı teknik ekip ve oyuncuları, kulüp personeli, futbol okulu öğrencileri ve aileleriyle birlikte, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutladı. 

Gençlerbirliği tek yürek Cumhuriyet’in 100’üncü yılını törenle kutladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri içerisinde yer alan Cüneyt Üstündağ Futbol Okulu’nda yapılan törene; Gençlerbirliği Yönetim Kuru Üyeleri, kulüp yöneticileri, A Takım ve altyapı teknik ekip ile oyuncuları, kulüp personeli, futbol okulu öğrencileri ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Gençlerbirliği Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Derekaya yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kürsüye çıkan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Kubilay Güvenç, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılını kutlamak amacıyla törene katılım sağlayanlara teşekkür etti. 

GÜVENÇ: “BİLİMİN IŞIĞINDA NİCE SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ”

Başkan Yardımcısı Güvenç, “Bizlere Cumhuriyet’i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bu uğurda şehit ve gazi olan tüm cumhuriyet evlatlarına şükranlarımızı bir borç biliriz. Hakkınız ödenmez! Cumhuriyet kadınları sana müteşekkir sağ ol Atam! Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutladığımız bu günde, asırlık çınarımız Gençlerbirliği’mizin de açmış olduğun yolda, göstermiş olduğun hedeflere hiç durmadan yürüdüğünü ve yürüyeceğini belirtmek isteriz. Bu uğurda kurmuş olduğumuz Gençlerbirliği Spor Lisesi, bünyemize katmış olduğumuz Kadın Futbol Takımı’mız ve bini aşkın sporcumuzla bugün manevi huzurunuzda emanet ettiğiniz ‘Cumhuriyet’i ilelebet koruyacağımıza ve bilimin ışığında nice sporcular yetiştireceğimize söz veriyoruz. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılı kutlu olsun.” şeklinde konuştu. 

DEREKAYA: “CUMHURİYET 100 YIL ÖNCE YAKILAN MEŞALEDİR”

Törende açılış konuşmasını yapan Gençlerbirliği Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Derekaya ise şunları söyledi: “Bugün burada Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100’üncü yılını yani Cumhuriyet’imizin doğum gününü kutlamak için toplanmış bulunmaktayız. Cumhuriyet, 100 yıl önce yakılan meşaledir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün nitelendirdiği gibi ‘Kimsesizlerin kimsesidir’ Cumhuriyet. Bugün Türkiye’nin her yerinde büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında da kendimizi Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını korumaya adayarak çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına yeni bir şevkle, yeni bir heyecanla başlamayı umut ediyor, Cumhuriyet Bayramı’nızı kutluyorum. Cumhuriyet’imizle yaşıt Gençlerbirliği bizler için ayrı bir gurur. Daha nice yüzyıllara Gençlerbirliği!”

Gençlerbirliği kupa mesaisine başladı

Kocaelispor’la oynanan maçın ardından çalışmalara ara vermeyen başkent ekibi, Salı günü sahasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor’la (MAKÜ) oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde akşam saatlerinde yapılan çalışmalara, oyuncular ısınma koşusuyla başladı. Kocaelispor maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken; maçta kısa süreli forma giyen ve oynama şansı bulamayan oyuncular ise koordinasyon çalışmasıyla antrenmanı devam ettirdi. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen kırmızı-siyahlı ekip, dar alanda oynanan çift kale maçla çalışmaları sonlandırdı.   


 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme