26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.55 ₺
EURO 35.00 ₺
STERLIN 40.84 ₺
ALTIN 2,440.30 ₺
BTC 64,610.93 $
ETH 3,159.99 $
BİST 9,716.77

Gençlerbirliği'nde 3 puan silme tehlikesi savuşturuldu

Gençlerbirliği 4570
Yayınlama: 10 Kasım 2022 Perşembe 22:06 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde 3 puan silme tehlikesi savuşturuldu

Gençlerbirliği'nde son günlerde yaşanan mali kriz nedeniyle 3 puan silme tehlikesi bir süreliğine ertelendi.

2 dönemdir süren transfer yasağı sonrasında kulübe önümüzdeki günlerde 3 puan silme cezası gelecekti.

Başkan Niyazi Akdaş ve bazı yöneticiler bu konuyu görüşmek üzere Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ziyaret etti.

Niyazi Akdaş aynı sıkıntıyı Altay, Denizlispor ve Erzurumspor FK'nın da yaşadığını ifade etti ve cezanın 31 Aralık 2022 tarihine kadar ertelenmesini istedi.

Mehmet Büyükekşi'nin durumu olumlu karşıladığı ve durumu yönetim kurulunda değerlendireceklerini ifade etti.

Forma hediye ettiler

Kulüpten yapılan açıklamada Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret ettiği ifade edildi.

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi makamında ziyaret ederek spor yasası ve spor gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmeye Gençlerbirliği Başkan Vekili Kubilay Güvenç, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Karakaşoğlu ve Sosyal Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu da katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş’a 10 numaralı milli takım formasını; Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ise TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye 27 numaralı Gençlerbirliği formasını takdim etti.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme