28 Nisan 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,698.24 $
ETH 3,322.81 $
BİST 9,915.62

Gençlerbirliği'nde 2 sponsonluk sözleşmesi imzalandı

Gençlerbirliği 3329
Yayınlama: 22 Eylül 2023 Cuma 12:06 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde 2 sponsonluk sözleşmesi imzalandı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, forma göğüs reklamı için Oktay Yüksel A.Ş. ile sırt reklamı için ise İkom Bilişim A.Ş. ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Gençlerbirliği yeni sezon formaları için sponsorluk anlaşması imzaladı. Başkent ekibi, forma göğüs reklamı için Oktay Yüksel A.Ş. ile sırt reklamı için ise sezon sonuna kadar İkom Bilişim A.Ş. ile anlaştı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan sponsorluk anlaşması imza törenine, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Oktay Yüksel A.Ş. adına Oktay Yüksel Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Yüksel, İkom Bilişim A.Ş. adına İkom Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sungur katıldı.

Kulüp Yönetim Binası’nda yapılan imza töreninin ardından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Oktay Yüksel Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Yüksel ile İkom Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sungur’a teşekkür plaketi ve yeni sezon “ Anıtkabir” formasından takdim etti.

BAŞKAN AKDAŞ’TAN SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Sponsorluk anlaşmasıyla Gençlerbirliği’ne destek veren firmalara teşekkürlerini dile getiren Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, “Cumhuriyetle yaşıt kulübümüze böylesi bir zamanda hiç çekinmeden destek veren iş insanı değerli dostlarıma, şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Sizlerin de destekleriyle Türkiye’nin ve başkentimizin önemli bir markası olan bu güzide kulübü, elbirliğiyle layık olduğu Süper Lig’e taşıyacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

OSMAN SUNGUR “GENÇLERBİRLİĞİ BİZİM DEĞİŞMEZ SEVDAMIZDIR!”

Gençlerbirliği’nin herkesin bildiği çok büyük bir marka olduğunu belirten İkom Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sungur, “Gençlerbirliği sadece Ankara’nın değil tüm Türkiye’nin en büyük markalarından birisidir. Biz de kendi sektörünün öncülerinden biri İkom Bilişim A.Ş. olarak, Gençlerbirliği’mizin 100’üncü yılında formada yer alarak destek olmaktan açıkçası mutluluk duyuyoruz. Gençlerbirliği bizim değişmez sevdamızdır! A takımından, altyapısına; amatör branşlardan, kadın futboluna her daim desteğimizi vermeye devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

OKTAY YÜKSEL “FORMADA YER ALMAK BİZİM İÇİN HEM ONUR HEM DE GURURDUR!”

Gençlerbirliği’nin kendisini için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Oktay Yüksel Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Yüksel, “Gençlerbirliği bizler için bir spor kulübü olmaktan öte bir kültürdür, bir yaşam tarzıdır, hayatımızın anlamıdır… Sevdalısı olduğumuz bu armayı taşıyan formada yer alabilmek, Oktay Yüksel A.Ş. olarak bizim için hem onur hem de gururdur. Hayatımızın anlamı olarak gördüğümüz Cumhuriyetle yaşıt bu değerli kulübümüze bir nebze de olsun destek olabiliyorsak ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme