Gençlerbirliği
Giriş Tarihi : 07-09-2022 14:41   Güncelleme : 07-09-2022 14:42

Gençlerbirliği taktiklere başladı

Gençlerbirliği taktiklere başladı

Cumartesi günü sahasında Tuzlaspor’la karşılaşacak olan başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını yaptığı taktik ağırlıklı çalışmayla sürdürdü.

Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında Cumartesi günü Tuzlaspor’la karşılaşacak olan Gençlerbirliği, Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde çalışmalarını devam ettirdi. İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan antrenmana kırmızı-karalı ekip, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. 5’e 2 top kapma oyunuyla devam eden antrenmanda daha sonra gruplar halinde minyatür kalelerden kurulu dar alandaki oyuna geçildi.

Antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı çalışan başkent ekibi, MAS (Maksimum Aerobik Speed) koşusuyla çalışmaları sürdürdü. Yarı sahada oynanan maçın ardından soğuma koşusu yapan kırmızı-karalı ekip açma-germe egzersizleriyle antrenmanı sonlandırdı. 

Yetginer MaydaYetginer Mayda

Admin