7 Mayıs 2024 Salı
ads
DOLAR 32.28 ₺
EURO 34.77 ₺
STERLIN 40.35 ₺
ALTIN 2,412.80 ₺
BTC 63,021.32 $
ETH 3,061.85 $
BİST 10,267.09

Gençlerbirliği sezonu Ümraniyespor maçıyla açıyor

Gençlerbirliği 3480
Yayınlama: 13 Ağustos 2023 Pazar 08:34 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği sezonu Ümraniyespor maçıyla açıyor

Trendyol 1.Lig’de yeni sezon heyecanı oynanan maçlarla başlarken, başkentin bu kulvardaki temsilcilerinden Gençlerbirliği, açılış haftasındaki maçta Ümraniyespor’u konuk edecek.

Eryaman Stadı’ndaki zemin yenileme çalışmaları yetişmediği için kırmızı-siyahlılar ilk hafta karşılaşmasını Aktepe Stadı’nda oynayacak. Saat 17.00’de başlayacak müsabakayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Yenilenen kadro ile sezona girecek olan Şimşekler, geride kalan sezon sonunda Süper Lig’den düşen rakibini yenerek, yeni futbol mevsiminde taraftarına galibiyet hediye etmeyi hedefliyor.

4 MAÇTA BERABERE KALMADILAR

Gençlerbirliği ile Ümraniyespor, TFF 1. Lig kulvarında 4 kez karşılaşırken, bu maçlarda hiç beraberlik çıkmadı. 2 takım da bu müsabakalarda ikişer galibiyet aldı. İlk iki maçı Gençlerbirliği kazanırken, oynanan son iki karşılaşmadan üstün ayrılan taraf Ümraniyespor oldu. Yeni sezon hazırlıklarını Beştepe ve Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezi’nde yapan Gençlerbirliği, oynadığı özel maçlarda; 2 galibiyet ve bir beraberlik alırken 3 kez de yenildi. Kırmızı-siyahlılar, İstanbulspor ve Keçiörengücü’nü yenerken, Kayserispor, Fenerbahçe ve ikinci kez karşılaştığı İstanbulspor’a mağlup oldu. 68 Aksaray Belediyespor ile de berabere kaldı. Ümraniyespor ise oynadığı özel maçlarda Çaykur Rizespor ili iki kez berabere kalırken, Kasımpaşa’ya kaybetti.

BİLGİÇ YÖNETİMİNDE KAZANAMADI

Gençlerbirliği, hakem Kutluhan Bilgiç yönetiminde 5 maça çıkarken, hiç galibiyet alamadı. Başkent ekibi, bu müsabakalarda bir kez berabere kalırken, 4 kez de mağlup oldu. Ümraniyespor ise Bilgiç yönetiminde 12 müsabaka oynadı. Kırmızı-beyazlılar, bu maçların 4’ünü kazanırken, 3’ünde berabere kaldı ve 5’ini kaybetti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme