1 Mayıs 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.62 ₺
STERLIN 40.51 ₺
ALTIN 2,387.97 ₺
BTC 60,202.27 $
ETH 2,973.46 $
BİST 10,045.74

Gençlerbirliği seçmelerine büyük ilgi

Gençlerbirliği 3450
Yayınlama: 19 Haziran 2023 Pazartesi 09:02 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği seçmelerine büyük ilgi

Bu sezon başvuruların online olarak yapıldığı ve 2007 ile 2014 yılları arasındaki sporcuları kapsayan Gençlerbirliği Futbol Akademisi Altyapı Futbolcu Seçmeleri’ne yoğun ilgi oldu. 

Başvuruların online olarak yapıldığı ve 18 Haziran tarihinde başlayıp 23 Haziran tarihinde son bulacak olan Gençlerbirliği Futbol Akademisi Altyapı Futbolcu Seçmeleri’ne, bu sezon 3 bin 500’den fazla sporcu başvurdu. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan ve 2007 ile 2014 yılları arasındaki sporcuları kapsayan seçmelere, bu sezon katılım sağlayan sporculara su ve kumanya ikram edildi. Diğer yandan sporcular için seanslar oluşturularak yığılma ve kayıp zamanın önüne geçilmeye çalışıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan ve hatasız işleyen organizasyonun ilk gününde, Gençlerbirliği Gençlik Gelişim Sorumlusu Seçkin Topçu ve Gençlerbirliği Futbol Akademisi antrenörleri, sporcuları izleyerek değerlendirme yapmak için notlarını aldı.

ÖZGÜR DURŞEN: “BU KADAR TALEPTEN MUTLULUK DUYDUK”

Seçmelerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen, 18-23 Haziran tarihleri arasında 2007 ile 2014 yılları arasında doğan sporcuları Gençlerbirliği’nin altyapısına seçmek için davet ettiklerini söyledi. Durşen konuşmasına şu şekilde devam etti; “Yaklaşık 3 bin 500 dolayında bir başvuru oldu. Bu kadar talepten dolayı mutluluk duyduk fakat aşırı talep, operasyonel anlamda yürütülmesi zor bir duruma getirdi. Altyapımızda gerek koordinatörlerimiz gerek spor okulu koordinatörümüz ve gerek altyapı hocalarımız olmak üzere hep birlikte güzel bir organizasyon hazırladık” dedi.

Bu yıl seçme için başvuruları online almaya başladıklarını belirten Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen, “Online başvurular bu işi daha organize yapma konusunda büyük kolaylık sağladı. Katılım sağlayan sporcu kardeşlerimize de seans saatleri verdik. Bu seans saatleri sayesinde sırasıyla denemelerimizi yapıyoruz. Kargaşaya mahal vermeden ve yoğunluk olmadan herkesin rahat çalışabileceği bir ortam hazırladık. Tabii bu organizasyon hazırlanırken de yerel yönetimlerden ciddi bir destek aldık. Bu bağlamda başta Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Gençlerbirliği’ni tercih eden sporcu kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   

SEÇKİN TOPÇU: “DEĞERLENDİRMEMİZİ YAPIP, KRİTERLERİMİZE UYAN SPORCULARI KULÜBÜMÜZE KAZANDIRACAĞIZ”

Gençlerbirliği’ne her geçen gün ilginin katlanarak devam ettiğini söyleyen Gençlerbirliği Gençlik Gelişim Sorumlusu Seçkin Topçu, “Önceki yıllarda bin 500’lerde olan seçmeler için başvuru sayısı bu yıl 3 bin 500’lere ulaştı. İster istemez bizleri biraz zorlasa da gerçek anlamda bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Özgür Durşen ve ekibi, çok başarılı bir organizasyon yaptı.

Sorunsuz ve düzenli bir şekilde seçmelerimizi devamını sağlıyoruz. Ayrıca bu sezon katılım sağlayan sporcularımızın beslenmesi için de gerekli organizasyon yapıldı. Sporcularımızı burada misafir ediyoruz. Değerlendirmelerimizi yapıp, kriterlerimize uyan sporcuları kulübümüze kazandıracağız. Diğer sporcuları ise uygun gördüğümüz yerlere yönlendireceğiz” ifadesinde bulundu.  

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme