27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Gençlerbirliği'nden ayrılan futbolcu intihar mı etti?

Gençlerbirliği 3638
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 09:58 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nden ayrılan Nijeryalı oyuncu Olanrewaju Kayode intihar girişiminde bulunduğu ifade edildi.

Gençlerbirliği'nden ayrılan futbolcu intihar mı etti?

Gençlerbirliği'nden ayrılan Nijeryalı oyuncu Olanrewaju Kayode intihar girişiminde bulunduğu ifade edildi.

PM News gazetesine göre Nijeryalı oyuncu, karısı ve menajeri Dora Kayode'yi dolandırıcılık, zina ve kaçırma iddialarıyla dolu bir skandala bulaşmakla ve milyarder ünlü papaz Tobi Adegboyega'nın da dahil olaylar nedeniyle suçladı.

İntihar etmek istediğini ifade eden Olanrewaju Kayode, karısı Dora'nın kendisini dolandırdığını ve Papaz Tobi Adegboyega ile zina yaptığını iddia etti.

Olanrewaju Kayode, karısının kendisinden yedi yaş büyük olmasına rağmen o sırada yaşı konusunda kendisini kandırdığını da iddia etti.

Futbolcunun ayrıca karısının Papaz Adegboyega ile evlilik dışı ilişkilere girdiğini, seks partilerine katıldığını ve uzun süre evden kaçtığını ifade etti.

Kayode, karısının Papaz Tobi Adegboyega'nın kendisini dolandırdığını finanse etmek için kendisinden para çaldığını iddia ediyor.

Kayode'nin karısını, Papaz Adegboyega ve arkadaşlarının zengin yaşam tarzını finanse etmek için kendisinden iki Mercedes marka aracını çalmakla suçladığı da bildirildi.

Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu eşiyle ilişkisi olduğu iddia ettiği, Papaz Tobi Adegboyega, Instagram hikayesindeki bir gönderiyle yanıt verdi.

Nijerya'nın en zengin din adamlarından biri olarak bilinen İngiltere merkezli papaz, pazar günü Instagram hikayelerinde şunu yazdı: "Şu anda herhangi bir yalanı/süslenmiş hikayeyi dinleyemeyecek kadar meşgulüm. Hadi gidelim, bugün anılarla başlıyoruz.”

Olanrewaju Kayode'nin çocuklarının karısı ve menajeri Dora Kayode tarafından kaçırıldığını iddia ettiği ifade edildi.

Raporda Olanrewaju'nun, AIG Idowu Omohunwa yönetimindeki Nijerya Polisi FCID Alagbon da dahil olmak üzere kolluk kuvvetlerine yaptığı çaresiz çağrılara rağmen, çalınan araçları, mülkleri ve kaçırılan çocukları kurtarma çabalarının şu ana kadar sonuçsuz kaldığı belirtiliyor.

Olanrewaju Kayode'nin, iki kez intihara teşebbüs ettiğini ve hayatından korktuğu için futbol sözleşmesini feshettiğini itiraf etti.

Kayode güvenlik güçleri dea dahil olmak üzere bilinmeyen kişilerden gelen ölüm tehditleri aldığını da açıkladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme