13 Mayıs 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.20 ₺
EURO 34.75 ₺
STERLIN 40.28 ₺
ALTIN 2,438.14 ₺
BTC 61,098.86 $
ETH 2,885.77 $
BİST 10,218.58

Gençlerbirliği'nde Serkan Aydın'dan flaş çıkış

Gençlerbirliği 4462
Yayınlama: 6 Mart 2024 Çarşamba 11:52 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği Başkan adaylarından Serkan Aydın üye aidatlarının 10 bin liraya çıkarılmasını istedi.

Gençlerbirliği'nde Serkan Aydın'dan flaş çıkış

Gençlerbirliği Başkan adaylarından Serkan Aydın üye aidatlarının 10 bin liraya çıkarılmasını istedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Serkan Aydın, Hacettepe, altyapı ve üye aidatları ile açıklamalarda bulundu.

Serkan Aydın'ın açıklamaları şöyle:

Hacettepe 1945, Gençlerbirliğinin pilot takımıdır. Her çıkan alt yapı alt yapı alt yapı diye üzerine basa basa konuşuyor. Peki sizlere soruyorum. Gençlerbirliğinden çıkan yıldız oyunculardan kaç tanesi pilot takımımız olan Hacettepe yada Oftaşta oynamadan satılabilmiştir ?

Kaç oyuncumuz pilot takımda oynayarak satılmıştır ?

Hacettepenin başarısızlığından mutlu olan insanlarımız var. Menfaatleri uğruna Gençlerbirliğinin yok olmasına çanak tutanlar. Bu kulübe en büyük ihanet edenlerdir.

Her ne koşulda olursa olsun Hacettepeye sahip çıkmamız ve onları öncelikle bu sene ligde tutmalıyız. Sonrasında ise her daim Gençlerbirliğinin bir alt liginde mücadele etmeliler.

Hacettepenin başarısızlığında mutlu olanlar içimizdeki gerçek hainlerdir. Çıkıpta kimse bana alt yapıdan oyuncu yetiştirip satacağız demesin o zaman. Oynamayan oyuncu gelişemez. Ve Gençlerbirliği kulübünde çok fazla genç oynatma lüksümüz yok. Oyuncu gelişip oynamalı.

Malum futbol skora bağlı bi oyun. Genç oyuncu yetiştirmek için Gençlerbirliğini daha alt liglere düşüremeyiz. Hatta ve hatta diğer Ankara kulüplerinide Pilot takımımız olarak kullanmalıyız. Ancak bu şekilde kurtuluruz.

Şimdi Hacettepeyle dalga geçen hainlere sesleniyorum. Kaybeden Hacettepe değil Gençlerbirliği olur. Sizlerde birilerinden hoşlanmıyorsunuz diye,

Şahsi menfaatleriniz için Gençlerbirliğinin geleceğine dinamit koyanlardan olarak tarihe geçeceksiniz. Yazıklar olsun.

Hacettepe gerçeklerinide zamanı gelince tek tek ortaya çıkaracağım. Gerçek Hacettepe hangi lige düşürülmüş ?

3 kuruş para harcanamadığı için nasıl başkalarına verilmiş ? (Yıllık maliyeti 15-20 milyon Tl)
Verirken verdikleri sözleri yerine getirmeyip nasıl kıvırılmış ?

Bir daha çıkıpta altyapıdan oyuncu çıkmıyor demeyin

Gençlerbirliği kültürü diyip başkalarına anlatmayın size gülerler

Gençlerbirliği kültürü İlhan Cavcav döneminden beri pilot takımıyla var olmuş. Oyuncular orada maç eksiği tamamlamış ve orada yetiştirilmiş.Sonrasında satılmış

Mevcut durumdaki halimizin mali durumunu çeviremez iken. Pilot takımların bedellerini ödememiz çok zor (Zayıf yönetimlerle) 

Gerçekleri tek tek ortaya çıkartacağım. Sizler elinizi cebinize atmayın. Ben orayada sahip çıkacağım. Para ve emek harcayanlar kötü. İhanet edenler iyi.

Gerçekleri tek tek gün yüzüne çıkaralım. Sadece Ankara değil tüm Türkiyede akademiler açılıp alt liglerdeki takımları pilot takım gibi kullanıp daha fazla profesyonel oyuncu çıkarmalıyız. Bacasız fabrikamız olan alt yapıyı başka geliştirme şansımız varmı ?

Bir futbol kulübünde yılda max 20-22 oyuncu oynar. Her takım max 1-2 genç oynatabilir. Daha fazla genç oynatabilmek, geliştirebilmek içinde alt liglerde daha fazla genç oynatabilecek takımlarla temas halinde olmalıyız. Kendi pilot takımlarımızı çoğaltıp oralarda oynatmalıyız

Maliyetine çok katlanmadan ufak tefek yardımlardanda kaçınmadan başka kulüpleri kullanmalıyız. Bu yapacağımız şeyler bize yeni doğacak yıldız oyuncular olarak geri dönecektir. Tekrar söylüyorum. Herkes altyapı Gençlerbirliği kültürü diyor. Bu kültürün altında anlattılarım var.

Şimdi Hacettepeyle dalga geçen arkadaşımızı şiddetle kınıyorum. Maksatlı yaptığı haberle. Kimlere hizmet ettiğini bilmiyorum. Şahsi menfaatleri için Gençlerbirliğinin göreceği zararı umursamadıklarınıda net görüyorum.

Hacettepe kulübünün başarısızlığı Gençlerbirliğine zarar veriyor. Hacettepe ne kadar alt lige düşerse oyuncu yetiştirmem o kadar zorlaşıyor. Neden daha üst liglere çıkmıyor diye eleştirmemiz gerekirken. Başarısızlığıyla mutlu oluyorlar.

Bu yandaş ve maksatlı haber yapan kişi veya kişiler hakkında yorumu siz Gençlerbirliği sevdalılarına bırakıyorum. Kulübün başarısızlığında menfaatleri için mutlu olanları hepimiz görüyoruz. Asırlık çınarı 3-5 haddini bilmeze yem etmeyeceğiz.

Bu kişiler benim kongreden çekildiğimide haber yaptılar. Benim maksadımın kongrede olay çıkmaması olduğunu oradada söyledim. Kayyum atanır dedikleri içinde seçimden çekilmedim mücadelemi verdim. Bu haberi yaptırarak 20 den fazla salondan gitmiş bana oy verecek kişiler.

Kimlere hizmet ettikleri çok net görünüyor. Madem Gençlerbirliği sevdalısısınız kişilere değil Gençlerbirliğine hizmet edinde sizlere inanalım. Yandaşlarınızın yaptıklarından tek kelime bahsetmeyip. Benim her adımımı takip etmeye devam edin. Korkun ben daha güçlü geliyorum.

Gençlerbirliği içindeki menfaatçi ve hainlerle dalga geçe geçe geliyorum. Gerçek Gençlerbirliği sevdalıları için geliyorum. Kimselerlerden  oy almak için listeler oluşturmadan geliyorum. Desteği kendime değil Gençlerbirliğine isteyerek geliyorum. Katkı sağlayarak geliyorum.

Alacaklarımı döviz yazıpta her kongrede borçları artırarak değil ( kur korumalı mevduat) gerçekten hizmet etmeye kaynak yaratmaya geliyorum. Üyelik sisteminde üye yapmadan kitleleştirmeden geliyorum. Madem üye çoğaltıyorsunuz yapın kişi başı aidatı 10.000 tl kulübe yarasın

En azından aidat sayesinde bi katkımız olsun. Gün yapar gibi kongrelere gitmekten sıkıldık. Bundan sonraki kongrelere oy kullanmaya gelenler Cumhuriyet altınıyla gelsin. Başka türlü kaynak sağlayamayacaksınız. Döviz borç verip kulübe daha fazla zarar vermeyelim.

Ben tüm gemileri yaktım. Geliyorum… Bundan sonra ve önce yapılan tüm üye aidatlarını 10.000 tl yapmayı öneriyorum. Benim toplam 10 üyem yok. Rakam beni incitmez. Onlarca üyesi olanlar korkabilirler. 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme