7 Mayıs 2024 Salı
ads
DOLAR 32.27 ₺
EURO 34.76 ₺
STERLIN 40.50 ₺
ALTIN 2,400.28 ₺
BTC 64,022.93 $
ETH 3,099.65 $
BİST 10,183.87

Gençlerbirliği'nde Osman Sungur’dan kadın çalışanlara kutlama

Gençlerbirliği 3324
Yayınlama: 8 Mart 2024 Cuma 20:13 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği’nin yeni başkanı seçilen Osman Sungur, kulüp bünyesinde çalışan kadın personelin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı.

Gençlerbirliği'nde Osman Sungur’dan kadın çalışanlara kutlama

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulda Gençlerbirliği’nin yeni başkanı seçilen Osman Sungur, kulüp bünyesinde çalışan kadın personelin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı.

3 Mart-Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulda Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün yeni başkanı seçilen Osman Sungur, kulüp bünyesinde çalışan kadın personelin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri Yönetim Binası’nda yapılan kutlamada Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Sinan Aydın, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Gültekin Bakkaloğlu, Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş, kulüp yöneticileri ve kulüp bünyesinde çalışan kadın personeller yer aldı.

Kadın personellerle sohbet eden Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, “Günlük yaşamın her alanında varlığınızı ve büyük emeklerinizi hissettiğimiz siz değerli kadın çalışanlarımızın ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü canıgönülden kutluyorum. Hepiniz yıllarca bu kulübe emek vermiş ve vermeye de devam eden büyük değerlersiniz. Sizlerin mutluluğu bizlerin de mutluluğudur. Bundan sonra el ele vererek daha güzel günleri birlikte yaşayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kadın personellere hediye takdim eden Başkan Osman Sungur daha sonra günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.    

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme