27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Gençlerbirliği Lisesi'nin konuğu Necla Güngör Kıragası oldu

Gençlerbirliği 3443
Yayınlama: 14 Mayıs 2024 Salı 18:25 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği Lisesi'nin konuğu Necla Güngör Kıragası oldu

Gençlerbirliği Spor Lisesi'nin düzenlediği kariyer günlerinin konuğu, 2000’li yıllarda Gençlerbirliği'nde görev yapan, A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası oldu. 

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ndeki Gençlerbirliği Spor Lisesi’nde düzenlenen kariyer gününe, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş ile Gençlerbirliği Spor Kulübü Gençlik Gelişim Sorumlusu ve Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürü Seçkin Topçu da katıldı.

Söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, kendisinin Gençlerbirliği’nde yetiştiğini ve yıllar sonra yeniden Gençlerbiriği’nde misafir olarak bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra sporcu gelişimden ve kadın-erkek futbolu arasındaki farklardan bahseden Kıragası, her sporcunun milli takım hayalinin olması gerektiğini ve bu bilinçle çalışmalarına devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Çok kıymetli bir kulüpte eğitim aldıklarını ve kariyer hedeflerinde başlangıç noktasının Gençlerbirliği ismi olmasının öğrencilerimiz için büyük bir şans olduğunu dile getiren Kıragası, öğrencilerimize spor hayatlarında başarı diledi.

Söyleşi sonunda Kenan Memiş ile Seçkin Topçu, A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası’na arkasında adının yer aldığı 06 numaralı Gençlerbirliği formasını takdim etti.

Kariyer günü, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber Resmi

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme