2 Mayıs 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.35 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.66 ₺
ALTIN 2,395.91 ₺
BTC 59,166.33 $
ETH 2,988.20 $
BİST 10,208.65

Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımına sponsordan altın jesti

Gençlerbirliği 3284
Yayınlama: 8 Ağustos 2023 Salı 06:44 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımına sponsordan altın jesti

Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’nın resmi sponsoru İkom Bilişim A.Ş. iyi bir sezon geçiren kadın futbol takımı oyuncularına altın hediye etti.

Gençlerbirliği’nin önceki dönem yönetim kurulu üyesi aynı zamanda İkom Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sungur, Kadın Futbol Takımı için Wonders Restaurant’ta düzenlenen yemekte oyunculara altın hediye etti.

Wonders Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Gençlerbirliği Yönetim Kurulu eski yöneticisi aynı zamanda İkom Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sungur, Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyeleri, kulüp yöneticileri, A Takım teknik direktörü Sinan Kaloğlu, kadın futbol takımı teknik ekibi ve oyuncuları katıldı.

İkom Bilişim olarak kadın futboluna verdikleri önemden bahseden İkom Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sungur, firma olarak her zaman sporcuların yanında olduklarını dile getirerek bu sezon kadın futbol takımından beklentilerinin yüksek olduğuna vurgu yaptı.

İkom Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sungur ayrıca U17 Türkiye Şampiyonası’nda son 16 turda mücadele edecek olan Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı oyuncularına da başarılarından dolayı hediye çeki takdim etti.

Kadın Futbol Takımı teknik ekibi ve oyuncularının hediyelerini Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, İkom Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sungur ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkan Danışmanı aynı zamanda Kadın Futbol Sorumluluğu görevlerini yürüten Erdem Göktürk tarafından verildi. 

Yemeğin ardından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ve teknik direktör Sinan Kaloğlu, kadın takımı futbolcularıyla sohbet ederek iyi bir sporcunun hedefleri ve hayalleri konusunda önerilerde bulundu.

Düzenlenen yemekte ayrıca Gençlerbirliği Genel Sekreteri Sezgin Özkan için de sürpriz bir doğum günü kutlaması yapılarak alkışlar eşliğinde pasta kesildi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme