19 Mayıs 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,370.92 $
ETH 3,080.50 $
BİST 10,643.58

Gençlerbirliği Filistin formasını Cumhurbaşkanına hediye edecek

Gençlerbirliği 4307
Yayınlama: 1 Ocak 2024 Pazartesi 20:48 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği Tuzlaspor ile oynadığı maçın ısınmasına Filistin bayraklı forma ile çıkarak İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına farkındalık yarattı. 

Gençlerbirliği Filistin formasını Cumhurbaşkanına hediye edecek

Gençlerbirliği Eryaman Stadyumu'nda Tuzlaspor ile oynadığı maçın ısınmasına Filistin bayraklı forma ile çıkarak İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına farkındalık yarattı. 

Gençlerbirliği Stadyumdan Sorumlu Yöneticisi İsmet Beltan Filistin Bayraklı formayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceklerini ifade etti.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına dünyadan ve Türkiye’de tepkiler gelmeye devam ediyor. Spor camiası da bu insanlık dramına sessiz kalmadı. İskoç ekibi Celtic’in ardından Ankara’nın yüz yıllık koca çınarı Gençlerbirliği duruma sessiz kalmadı ve Filistin’e farkındalık yarattı.

İsmet Beltan, Filistin bayraklı Gençlerbirliği forması tasarladı. Beltan’ın tasarladığı formalar ile futbolcular seremoniye çıktı ve Gençlerbirliği’nin bu şık hareketi büyük beğeni topladı.

'Çocuklar ölmesin' pankartı

Gençlerbirliği, Tuzlaspor karşılaşmasına Filistin bayraklı Gençlerbirliği forması ve ‘Çocuklar Ölmesin’ yazan pankart ile çıkmıştı.

Niyazi Akdaş ve Beltan hediye edecek

Gençlerbirliği’nin Stadyumdan ve Taraftardan Sorumlu Yönetici İsmet Beltan, Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ile İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu katliamlara farkındalık yaratmak için üretilen Filistin bayraklı Gençlerbirliği formasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğini ifade etti.

Haber Resmi

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme