5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.53 ₺
EURO 49.63 ₺
STERLIN 56.85 ₺
G.ALTIN 5,775.09 ₺
BTC 92,316.29 $
ETH 3,162.20 $
BİST 0.00

    Gençlerbirliği, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

    Gençlerbirliği 3418
    Yayınlama: 19 Eylül 2025 Cuma 19:31 Kaynak: Haber Merkezi

    Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Son antrenman taktik ve duran top çalışmalarıyla noktalandı.

    Gençlerbirliği, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

    Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında yarın (Cumartesi) sahasında Eyüpspor’u konuk edecek olan Gençlerbirliği, karşılaşma öncesi son çalışmasını tamamladı.

    Eryaman Stadyumu’nda oynanacak mücadele öncesinde kırmızı-siyahlılar, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını noktaladı.

    Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma oyunuyla devam etti. Yaklaşık bir saat süren son antrenman, taktiksel çalışmalar ve duran top organizasyonlarıyla tamamlandı.

    Çalışmayı Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur ile yönetim kurulu üyeleri de yakından takip etti. Başkent temsilcisinde cezalı oyuncu bulunmazken, tedavisi süren Ensar Kemaloğlu kadroda yer almayacak.

    Haber Resmi

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html