23 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.60 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.32 ₺
ALTIN 2,410.91 ₺
BTC 66,204.23 $
ETH 3,180.74 $
BİST 9,645.02

Gençlerbirliği, Cumhuriyeti Atatürk Posteri ve Türk Bayrağı’yla Kutladı

Gençlerbirliği 2907
Yayınlama: 29 Ekim 2022 Cumartesi 18:57 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği, Cumhuriyeti Atatürk Posteri ve Türk Bayrağı’yla Kutladı

Manisa FK maçı hazırlıklarını devam ettiren başkent ekibi, antrenman öncesi Türk bayrağı önünde Atatürk posterini açarak Cumhuriyet Bayramı’mızın 99. yılını kutladı.

Gençlerbirliği, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Manisa FK maçı hazırlıklarını devam ettiren kırmızı-karalı ekipte Başkan Niyazi Akdaş, Başkan Vekili Kubilay Güvenç, A takım teknik ekibi, futbolcuları ve personeli ile Gençlerbirliği Futbol Okulları öğrencileri ve altyapı antrenörleri hep birlikte Türk bayrağı önünde Atatürk posteri açarak Cumhuriyet Bayramı’mızın 99. yılını kutladı.

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında sahasında Manisa FK ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla devam ettirdi. Teknik Direktör Taşkın Aksoy yönetiminde yapılan antrenmana oyuncular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra saha içerisine kurulu parkurlarda çeşitli pas organizasyonlarında bulunuldu. Antrenmanın ikinci etabında taktik ağırlıklı çalışan başkent ekibinde Teknik Direktör Taşkın Aksoy, saha içerisine getirttiği taktik tahtasında oyunculara bilgiler aktardı.
Günün tek antrenmanı kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarının ardından yapılan açma-germe egzersizleriyle son buldu.

Manisa FK maçı hazırlıklarını takip eden Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş antrenmanla aynı saatlerde oynanan Gençlerbirliği-Altınordu FK U17 takımları arasındaki maçı da Başkan Vekili Kubilay Güvenç ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Karakaşoğlu’yla birlikte izledi. U17 takımları arasında oynanan karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Gençlerbirliği ‘29 Özel Çocuğu’ Ağırladı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Türk Hava Yolları’nın ortak girişimi sonucu Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Ankara’ya gelen ‘29 Özel Çocuğa’ Gençlerbirliği ev sahipliği yaptı. 

Türkiye’nin 7 bölgesindeki; Mardin, Kars, Trabzon, Adana, İzmir, İstanbul ve Ankara şehirlerinden daha önce uçağa binmemiş ve Ankara’yı hiç görmemiş, ‘29 Özel Çocuğa’ Gençlerbirliği ev sahipliği yaparak ağırladı. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Türk Hava Yolları’nın ortak girişimiyle çeşitli ziyaretlerde bulunan ’29 Özel Çocuğa’ Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, Başkan Vekili Kubilay Güvenç ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, Gençlerbirliği forması hediye etti. Gençlerbirliği teknik ekibi ve futbolcularıyla da sohbet eden ’29 Özel Çocuk’ daha sonra günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Özel çocuklar TFF 3. Lig ekiplerinden Hacettepe 1945 SK futbol takımıyla da İlhan Cavcav Tesisleri antrenman sahasında özel maça çıktı. Maçın başlama vuruşunu ise Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ve Hacettepe 1945 SK Başkanı Ceyhun Alyurt yaptı. Keyifli ve sıcak anların yaşandığı karşılaşma, özel çocukların galibiyetiyle tamamlandı.   

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme