6 Aralık 2025 Cumartesi
DOLAR 42.54 ₺
EURO 49.57 ₺
STERLIN 56.77 ₺
G.ALTIN 5,744.63 ₺
BTC 0.03 $
ETH 0.00 $
BİST 0.00

    Gençlerbirliği, Altay maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Gençlerbirliği 2967
    Yayınlama: 16 Kasım 2022 Çarşamba 19:45 Kaynak: Haber Merkezi

    Gençlerbirliği, Altay maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Lig’in 14. haftasında deplasmanda Altay’la karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını çift antrenmanla devam ettirdi.

    Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan kırmızı-siyahlı başkent ekibi, Teknik Direktör Mustafa Dalcı yönetiminde hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla devam ettirdi.
    Kırmızı-siyahlılar, günün ilk antrenmanını fitness salonunda yaptı. Gruplar halinde ısınma çalışmasıyla başlayan günün ilk antrenmanı, çeşitli istasyonlarda dönüşümlü olarak yapılan kuvvet çalışmasıyla son buldu.

    Günün ikinci antrenmanına başkent ekibinin oyuncuları, ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra çabukluk çalışmasına geçildi. Saha içerisine kurulu parkurlarda pas, şut ve gol organizasyonlarında bulunan oyuncular, yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümde MAS koşusu (Maksimum aerobik hız) yapan kırmızı-siyahlılar, çalışmaları sonlandırdı.

    Akşam yapılan antrenman öncesi bir grup Gençlerbirliği taraftarı, takımın yeni Teknik Direktörü Mustafa Dalcı’ya çiçek vererek başarı dileklerinde bulundu.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html