21 Haziran 2026 Pazar

Galatasaray’dan Ara Transfer Hamlesi: Hedefte Rafael Leao Var

Galatasaray
Yayınlama: 10 Aralık 2025 Çarşamba 08:34 Editör:

Galatasaray’da Mohamed Salah iddialarının gölgesinde yönetimin asıl hedefinin Milan’ın yıldızı Rafael Leao olduğu öğrenildi; Portekizli oyuncunun durumu yakından takip ediliyor.

Galatasaray, kadrosunda Victor Osimhen, İlkay Gündoğan, Mauro Icardi ve Leroy Sane gibi dünya çapında yıldızları barındırmasına rağmen ara transfer döneminde üst düzey takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı kırmızılı ekip için Liverpool’da kadro dışı kalan Mohamed Salah’ın adı geçse de yönetimin öncelikli hayalini süsleyen ismin Rafael Leao olduğu ortaya çıktı.

Leao Dosyası Masada

Portekizli yıldızın Milan’daki sözleşmesi 2 yıl daha devam etse de Galatasaray yönetiminin durumunu yakından takip ettiği belirtiliyor. Hücum hattının tüm bölgelerinde görev yapabilmesi nedeniyle teknik ekibin Leao’ya özel ilgi duyduğu, kulübün ocak ayında oyuncu satışı yapması hâlinde şartların zorlanacağı ifade ediliyor.

Bu Sezonki Performansı

26 yaşındaki Leao, 2024–2025 sezonunda Milan formasıyla çıktığı 12 karşılaşmada 6 gol ve 1 asist üreterek takımının hücum gücüne önemli katkı sağladı.

İlk Yorumu Sen Yaz