1 Mayıs 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.44 ₺
EURO 34.60 ₺
STERLIN 40.53 ₺
ALTIN 2,384.49 ₺
BTC 57,915.99 $
ETH 2,891.28 $
BİST 10,045.74

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Umut Tohumcu savaşı

GalatasarayFenerbahçe 3248
Yayınlama: 20 Şubat 2024 Salı 19:08 Kaynak: Haber Merkezi

Bu sezon müthiş şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündemi de hareketli.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Umut Tohumcu savaşı

Bu sezon müthiş şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündemi de hareketli. İki ekibin hedefinde de aynı isim var. İşte detaylar...

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçen şampiyonluk yarışı transferde de yaşanıyor. Hem sarı-lacivertlilerin hem de sarı-kırmızılıların, Hoffenheim'da forma giyen 19 yaşındaki orta saha Umut Tohumcu'yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Almanya'da yaşayan ve pek çok futbolcuyla çalışan Ali Polat, Radyospor'da Spor Kazanı'nı programına katılarak Umut Tohumcu hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin listesinde"

Umut Tohumcu'nun Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğunu dile getiren Polat, şu ifadeleri kullandı:

''Umut, 19 yaşında, Freiburg'tan yetiti. Altyapıdan Hoffenheim'a geçti. Bu takımın tüm kategorilerinde oynadı. Şimdi A takımda başarıyla oynuyor. Aynı zaman Alman U 15 milli takımından U 20'ye kadar tüm kategorilerinde kaptan olarak oynadı. Kulübü ayın 16'sında onunla 2028'e kadar yeni sözleşme yaptı. Hoffenheim'de 10 maçta harika bir performans sergiledi. Orta sahada merkez ve forvet arkasında oynuyor. Zaman zaman kanatta da kendisine şans veriliyor. Umut Tohumcu hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin listesinde... "

"Umut Tohumcu, Tük milli takımında oynamak istiyor''

Umut Tohumcu'nun milli takım seçimine de değinen Polat, "Bu sezon banko oynuyor, Türkiye'ye gelmesini zor gözüküyor; ama oyuncuyu A milli takımımıza kazandırmak gerekir. Hamit Altıntop'la bu konuyu konuştum. Almanlar onu kendi milli takımlarında oynatmak istiyor. Ama teklif gelirse Umut, Tük milli takımında oynamak istiyor'' şeklinde konuşturdu. " dedi.

Umut Tohumcu'nun performansı

Hoffenheim formasını bu sezon 19 kez giyen Umut Tohumcu, bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme