20 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.29 ₺
ALTIN 2,499.53 ₺
BTC 64,184.40 $
ETH 3,067.01 $
BİST 9,693.46

Galatasaray Moussa Dembele'nin peşinde

Galatasaray 3126
Yayınlama: 22 Kasım 2022 Salı 09:21 Kaynak: Haber Merkezi

Galatasaray Moussa Dembele'nin peşinde

Haris Seferovic ile yolları devre arasında ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Lyon'dan Dembele'yi kadrosuna katmak istiyor.

Önümüzdeki hafta için Fransız ekibi ile bir görüşme ayarlayan sarı-kırmızılılar bonservis pazarlığına oturacak. Süreci Erden Timur'un yöneteceği ve Galatasaray'ın bu transfer için kesenin ağzını açacağı ifade ediliyor.

Galatasaray geçen sezon Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Moussa Dembele için harekete geçti. Seferovic'i gözden çıkaran ve Icardi'nin de bonservisini alması zora giren sarı-kırmızılılar, Lyon ile pazarlıklara başlayacak.

GALATASARAY KESENİN AĞZINI AÇACAK

Fransız santrforun sözleşmesinin bitecek olması, Galatasaray'ın avantajlarından biri. Bu sezon takımında istediği şansları bulamayan Dembele de yeni tekliflere oldukça sıcak yaklaşıyor. Sarı-Kırmızılılar ayrıca Fenerbahçe ile girilecek rekabete de hazır. Dembele için kesenin ağzının açılacağı ve Erden Timur'un bizzat devreye gireceği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE ADI GEÇMİŞTİ

Kariyerine PSG altyapısında başlayan Moussa Dembele, daha sonra Fulham'ın genç takımlarında forma giymiş, ardından A takıma yükselmiş ve 2016'da sözleşmesi bitince Celtic'in yolunu tutmuştu. Golcü oyuncunun Celtic'e gittiği dönemde adı Galatasaray'la da anılmış, ancak o günlerde kulübün tercihi Eren Derdiyok ve Kolbeinn Sigthorsson'dan yana olmuştu.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme