5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.52 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.76 ₺
G.ALTIN 5,773.00 ₺
BTC 92,342.34 $
ETH 3,163.09 $
BİST 0.00

    Galatasaray'dan Tahkim Kurulu atağı

    Galatasaray 3370
    Yayınlama: 23 Şubat 2025 Pazar 17:26 Kaynak: Haber Merkezi

    Galatasaray, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaşanan diyaloğun ardından Anayasa Mahkemesi'ne gitmeye hazırlanıyor.

    Galatasaray'dan Tahkim Kurulu atağı

    Galatasaray, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaşanan diyaloğun ardından Anayasa Mahkemesi'ne gitmeye hazırlanıyor.

    Galatasaray Kulübü'nün Başkan Dursun Özbek'e verilen cezaları Anayasa Mahkmesi'ne taşıyacağını iddia etti.

    Galatasaray'ın, konuyla ilgili önümüzdeki günlerde Anayasa Mahkemesi'ne başvuru yapacağı öne sürüldü.

    Galatasaray, Tahkim Kurulu'nun hukuka aykırı şekilde oluşturulduğu gerekçesiyle İdari Mahkeme'ye başvuru yapmıştı.

    TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kurullarım var, Dursun Özbek'i Etik Kurulu'na sevk ettireceğim. Bana söylediklerinin yüzde 10'unu Etik Kurulu'nda belgelesin, o gün TFF'deki başkanlık görevimi bırakacağım. İspatlayamazsa, o zaman Etik Kurulu da futbol tarihine geçecek bir cezayı onlara layık görür herhalde." ifadelerini kullanmıştı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html