Galatasaray’da son günlerde adı ayrılık dedikodularıyla anılan Barış Alper Yılmaz için flaş bir gelişme yaşandı.
Suudi Arabistan’ın yükselen kulüplerinden NEOM SC, genç yıldız için Galatasaray’ın kapısını çaldı ve tam 40 milyon euro teklif etti. Ancak sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, bu astronomik rakama rağmen “Barış Alper bizim geleceğimiz” diyerek transfere nokta koydu.
Başkanla yaptığı özel görüşmede ikna olan Barış Alper, “Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray formasıyla sahne almak istiyorum” diyerek takımda kalmayı tercih etti. Böylece transfer defteri tamamen kapandı.
25 yaşındaki milli futbolcu, milli aranın ardından oynanacak Eyüpspor karşılaşmasında yeniden formasına kavuşacak. Ayrıca Galatasaray yönetimi, şu anda yıllık 2 milyon euro kazanan Barış Alper için kısa süre içinde zamlı yeni bir sözleşme hazırlıyor.