31 Ocak 2026 Cumartesi
DOLAR 43.50 ₺
EURO 51.62 ₺
STERLIN 59.60 ₺
G.ALTIN 6,788.96 ₺
BTC 80,979.37 $
ETH 2,698.91 $
BİST 0.00

    Galatasaray'da flaş Barış Alper Yılmaz gelişmesi

    Galatasaray
    Yayınlama: 2 Eylül 2025 Salı 08:24 Editör: Hakan Acar

    Galatasaray, NEOM SC’nin 40 milyon euroluk teklifini geri çevirdi. Barış Alper Yılmaz, Şampiyonlar Ligi hedefi için sarı-kırmızılılarda kaldı ve yeni sözleşme imzalayacak.

    Galatasaray'da flaş Barış Alper Yılmaz gelişmesi

    Galatasaray’da son günlerde adı ayrılık dedikodularıyla anılan Barış Alper Yılmaz için flaş bir gelişme yaşandı.

    Suudi Arabistan’ın yükselen kulüplerinden NEOM SC, genç yıldız için Galatasaray’ın kapısını çaldı ve tam 40 milyon euro teklif etti. Ancak sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, bu astronomik rakama rağmen “Barış Alper bizim geleceğimiz” diyerek transfere nokta koydu.

    Başkanla yaptığı özel görüşmede ikna olan Barış Alper, “Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray formasıyla sahne almak istiyorum” diyerek takımda kalmayı tercih etti. Böylece transfer defteri tamamen kapandı.

    25 yaşındaki milli futbolcu, milli aranın ardından oynanacak Eyüpspor karşılaşmasında yeniden formasına kavuşacak. Ayrıca Galatasaray yönetimi, şu anda yıllık 2 milyon euro kazanan Barış Alper için kısa süre içinde zamlı yeni bir sözleşme hazırlıyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html