5 Mayıs 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,752.64 $
ETH 3,135.72 $
BİST 10,276.88

Futbol maçına silahlı saldırı... 4 ölü

FUTBOL 3221
Yayınlama: 6 Ağustos 2023 Pazar 00:43 Kaynak: Haber Merkezi

Futbol maçına silahlı saldırı... 4 ölü

Meksika'nın Guerrero eyaletindeki Tecpan şehrinde bir futbol maçı sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Saldırı sonucunda futbolcular zarar görmezken, yerel yönetim olayın soruşturulması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması için federal ve eyalet ekiplerinin birlikte çalıştığını bildirdi. Saldırıda öldürülenler arasında bölgedeki bir kartelin lideri ve onun en yakın arkadaşı olduğu tespit edilmesi üzerine, olayın suç çeteleri arasındaki bir hesaplaşma olabileceği iddiaları ortaya atıldı.

MAÇI KANA BULADILAR

Guerrero eyaletindeki Tecpan şehrinde bir futbol müsabakası sırasında stada gelen silahlı kişiler uzun namlulu silahlar ile saldırı düzenledi.

4 KİŞİ ÖLDÜ, ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Saldırganların açtıkları ateş sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı. Sahadaki futbolcular ise saldırıdan zarar görmedi.

OLAYIN SUÇ ÇETELERİ ARASINDA ÇIKTIĞI İDDİA EDİLİYOR

Tecpan şehri yerel yönetimi saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada olay nedeniyle üzüntü duyduklarını belirtirken, saldırının soruşturulması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması amacıyla federal ve eyalete bağlı ekiplerin birlikte çalışmaya başladığını bildirdi. Saldırıda öldürülenlerden birinin bölgedeki kartelin lideri ve bir başka kişinin ise onun en yakın arkadaşı olduğunun tespit edilmesi üzerine olayın suç çeteleri arasındaki bir hesaplaşma olabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme