19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.69 ₺
EURO 35.49 ₺
STERLIN 41.47 ₺
ALTIN 2,506.59 ₺
BTC 62,183.75 $
ETH 2,992.85 $
BİST 9,524.59

FOMGET Kupayı 100 yılda Ankara'ya getirdi

FUTBOL 3147
Yayınlama: 8 Haziran 2023 Perşembe 16:03 Kaynak: Haber Merkezi

FOMGET Kupayı 100 yılda Ankara'ya getirdi

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET Gençlik Spor Kulübü, şampiyonluk kupasını Ankara’ya getirdi.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden ekipte FOMGET Kulüp Başkanı Yalçın Demirkol, Genel Koordinatörü Doğan Kaya, Malzeme Sorumlusu Zeynep Baysal, Sportif Direktör Siyasat Asgarov, Kadın Futbol Takımı Üyeleri Sema Polat, Rabianur Küçük, Selin Türkoğlu, Ayshen Ahmedova, Ahsen Yurtoğlu, Beyza Semercioğlu, Tolgahan Kurt, Teknik Direktör Fahri Bayraktar yer aldı.  

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Güray Soysal tarafından ağırlanan kulüp üyeleri FOMGET’i anlattı, başarılarını kutladı. Türk Futboluna ve Ankara’ya katkılarından ötürü teşekkürlerini ileten Soysal, Kulübü Gazeteciler Cemiyeti’nde ağırlamaktan memnun olduğunu ifade etti. Soysal konuşmasında “63 yıllık bir spor yazarı olarak başarılarınızla gurur duyuyorum. Umarım daha çok şampiyonluklar görürsünüz” dedi.

Demirkol, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını şampiyonluğumuzla kutladık”

Fenerbahçe ile final maçında 4-2 galibiyet elde ederek şampiyonluk kazanan FOMGET Kulüp Başkanı Yalçın Demirkol, konuşmasında Ankara’ya kupa getirmekten gurur duyduklarını aktardı ve ekibe teşekkürlerini iletti. 

Cumhuriyet’in 100’üncü yılını şampiyon olarak kutlamanın kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade eden Demirkol, “Yaklaşık iki hafta önce burada, Gazeteciler Cemiyeti’nde final maçından önce bize bir ödül verdiniz, gurur duyduk. Buradan finale gittik. Fenerbahçe ile 90 dakika bir şampiyonluk maçına girdik. 4-2 skorla şampiyonluğa ulaştık. Bu işin mimarı teknik ekibimiz ve oyuncularımızdır. Kadın futbolu gelişim gösteriyor. Final maçı müthiş bir izlenme oranına erişti. Bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında ödül almış olmamız çok anlamlı. Ankara, Avrupa başkentleri arasında şampiyonluğu olmayan tek kentti. Ankara’mıza bu kupayı getirdiğimiz için gururluyuz” dedi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme