5 Mayıs 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,995.51 $
ETH 3,141.34 $
BİST 10,276.88

Fenerbahçe'nin transfer listesi kabarık... Tam 23 futbolcu

Fenerbahçe 3113
Yayınlama: 21 Haziran 2023 Çarşamba 08:57 Kaynak: Haber Merkezi

Fenerbahçe'nin transfer listesi kabarık... Tam 23 futbolcu

Ekipler renklerine hız kesmeden yeni isimler eklerken Fenerbahçe de birçok futbolcuyu yakından incelemeye başladı. İşte Kanarya ile adı anılan futbolcular…

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin transfer gündemi oldukça yoğun. Bu sezon şampiyonluğu kazanmak için var olan kadroya eklemeler yapacak olan Sarı Lacivertli yönetimin listesi bir hayli kabarık.

Dzeko, Fenerbahçe sorusunu yanıtsız bıraktı

Bosna Hersekli forvet Edin Dzeko’nun adı bir süredir Fenerbahçe ile anılıyor. Sarı-lacivertli ekip, 37 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık bir teklifte bulundu ve sözleşmede oyuncunun yıllık net 5 milyon euro kazanacağına dair bir madde de var.

Kanarya’nın teklifine sıcak baktığı söylenen Bosna Hersekli futbolcu EURO 2024 Elemeleri kapsamında Lüksemburg’u konuk edecekleri maçın öncesinde basın toplantısına katıldı. Toplantıda kendisine yöneltilen Fenerbahçe sorusuna yanıt vermeyen Dzeko gülümsemekle yetindi.

Dzeko'nun kariyeri ve performansı

Inter Milan oyuncusu Dzeko, daha önce AS Roma ve Manchester City’de de forma giydi. Bu sezon Inter için 52 maça çıkan Dzeko dakika aldığı sürelerde 14 kez fileleri havalandırırken 5 golün de asistini yaptı. 37 yaşındaki forvet bu sezonki 14 golün 9’unu Serie A’da, 4’ünü ise Şampiyonlar Ligi’nde kaydetti. 

Cuadrado, Sevilla ve Kanarya arasında

Fenerbahçe’nin transfer listesinde olan isimlerden bir diğeri ise Kolombiyalı futbolcu Juan Cuadrado. Aktarılan bilgilere göre Kanarya, Cuadrado’ya bonuslar hariç yıllık 3,5 milyon euro içeren 2 yıllık bir sözleşme teklifinde bulundu. Düşünmek için sarı-lacivertli ekipten süre istediği belirtilen 35 yaşındaki orta saha oyuncusunun İspanyol ekip Sevilla’nın da transfer listesinde olduğu vurgulandı. 

Juan Cuadrado'nun kariyeri ve performansı

Haziran ayında Juventus ile sözleşmesi bitecek olan Juan Cuadrado daha önce Chelsea ve Fiorentina’da yer aldı. Bu sezon Juventus için tüm kulvarlarda 47 maça çıkan Cuadrado toplamda 2 gol ve 4 asist ile ekibine katkı sağladı. 

Fenerbahçe, Barrow için hevesli

La Gazzetta dello Sport tarafından kaydedilen bilgilere göre Gambiyalı futbolcu Musa Barrow, Fenerbahçe radarında. Aktarılan bilgilere göre sarı-lacivertli ekip bu transfer için oldukça hevesli ve Barrow için Bologna ile kısa sürede görüşmek istiyor. Kanarya’nın bu transfer için nasıl bir teklifte bulunacağı ise henüz bilinmiyor. 

Musa Barrow’un kariyeri performansı

Güncel piyasa değeri 11 milyon euro olan Musa Barrow’un Bologna ile olan sözleşmesi 2025’in haziran ayında son bulacak. Daha önce Atalanta için de top koşturan Cuadrado bu sezon Bologna için 35 maçta sahaya çıktı ve 3 gol ve 8 asist kaydetti. 

Shaarawy’den Fenerbahçe’ye kötü haber

Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan İtalyan futbolcu El Shaarawy’den sarı lacivertli takıma kötü haber geldi. Sky Sport’un iddialarına göre 30 yaşındaki forvet ekibi Roma ile yeni bir sözleşmeye imza atacak. 2025 yılını da kapsayacak sözleşmenin kısa zamanda resmiyete kavuşması bekleniyor. 

Shaarawy'nin performansı

Daha önce Milan forması da giyen Shaarawy bu sezon Roma’ya 42 maçta 9 gol ve 4 asist katkısında bulundu.

Mallo, rekabetçi bir ekip istiyor

RC Celta de Vigo oyuncusu Hugo Mallo için ayrılık çanları çalıyor. La Liga ekibi ile yakında sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki İspanyol savunma oyuncusu ile ilgilenen ekiplerin arasında Fenerbahçe de var. MLS’ten de teklif aldığı söylenen Mallo’nun rekabetçi bir takımda forma giymek istediği için Fenerbahçe’ye daha sıcak baktığı söyleniyor. 

Hugo Mallo'nun performansı

Emre Mor’un da eski ekip arkadaşı olan savunma oyuncusu Hugo Mallo, bu sezon 28 maça çıktı ve takımına 1 asist katkısı sağladı. 

İşte Fenerbahçe’nin tranefer listesi

Transfer dedikoduları ile adından sık sık söz ettiren Fenerbahçe’nin transfer listesi oldukça uzun. İşte Kanarya’nın gündemindeki diğer oyuncular, yaşları, ekipleri ve mevkileri: 

Riccardo Orsolini: 26, Bologna, forvet
Hakim Ziyech: 30, Chelsea, orta saha 
Joaquin Correa: 28, Inter Milan, forvet
Umut Nayir: 29, Ümraniyespor, forvet
Leandro Paredes: 28, Juventus, orta saha
Eden Hazard: 32, Real Madrid, forvet
Fedor Chalov: 25, PFC CSKA Moskova, forvet
Haji Wright: 25, Antalyaspor, forvet
Mattia Perin: 30, Juventus, kaleci
Lucas Moura: 30, Tottenham Hotspur, forvet
Wilfried Zaha: 30, Crystal Palace, forvet
Rodrigo Becao: 27, Udinese Calcio, savunma 
Adama Traore: 27, Wolverhampton Wanderers, forvet

Sardar Azmoun: 28, Bayer 04 Leverkusen, forvet
Luis Muriel: 32, Atalanta, forvet
Dominik Livakovic: 28, GNK Dinamo Zagreb, kaleci
Divock Origi: 28, Milan, forvet
Duvan Zapata: 32, Atalanta, forvet
Moussa Djenepo: 25, Southampton, orta saha
Mehdi Taremi: 30, FC Porto, forvet
Alfredo Morelos: 26, Rangers, forvet
Mislav Orsic: 30, Southampton, forvet
Mert Müldür: 24, U.S. Sassuolo Calcio, savunma

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme