29 Mart 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.37 ₺
EURO 34.98 ₺
STERLIN 41.01 ₺
ALTIN 2,325.20 ₺
BTC 70,342.88 $
ETH 3,564.64 $
BİST 9,079.97
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

Fenerbahçe'de transfer gündemi yoğun...İşte konuşulan isimler...

Fenerbahçe 2895
Yayınlama: 30 Kasım 2022 Çarşamba 09:43 Kaynak: Haber Merkezi

Fenerbahçe'de transfer gündemi yoğun...İşte konuşulan isimler...

Kış transfer döneminde defans hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin gündemindeki isimler Çağlar Söyüncü, Willyan Rocha, Samet Akyadın, Kaan Ayhan, Fatih Aksoy, Serdar Saatçı, Enes Alıç ve Ali Barak.

Süper Lig'de Dünya Kupası arasına lider giren Fenerbahçe, Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda takımı takviye etmek istiyor. Portekizli teknik direktör, stoper ve sol beke transfer istedi. 

Çağlar Söyüncü gelir mi?

Sakatlıklar yüzünden stoperde sorun yaşayan Fenerbahçe'nin önünde Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü ihtimali belirdi. Sezon sonu serbest kalacak futbolcu Premier Lig ekebiyle sözleşmesini yenilemedi ve sezonun büyük bölümünde oynamadı.

Attila Szalai pazarlığında Çağlar Söyüncü de var

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai'ye Leicester City'nin ocakta transfer etmek için talip olması Çağlar Söyüncü ismini de gündeme getirdi. Fanatik'in haberine göre, iti takım arasında Çağlar Söyüncü'nin kiralık olarak gelmesi de görüşülüyor. Çağlar Söyüncü'nün de sezon sonu imza atacağı takıma hazır gitmek için bu teklife sıcak bakabileceği belirtiliyor.  

Jesus, Willyan Rocha ile görüştü

Fenerbahçe'nin gündemindeki bir başka stoperse Jorge Jesus'un Portekiz'den tanıdığı CSKA Moskova forması giyen Willyan Rocha. Sabah'ın haberine göre, Jesus 1.91'lik stoperi arayarak bir görüşme yaptı.

Eylülde Rusya'ya transfer oldu

Stoper Gustavo Henrique, Bruma gibi birçok transferde Jorge Jesus futbolcuları arayarak konuşma yapmıştı. Willyan Rocha, 1 Eylül 2022'de Portimonense'den CSKA Moskova'ya 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Yabancı kontenjanı sorunu

Futbolcunun, CSKA Moskova ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Rocha bu sezon 17 maçta görev aldı. Gol ya da asisti bulunmuyor.  Bu transferin önöndeki en büyük engel ise yabancı kontenjanı. Bruma'yı listeye dahil edemeyen sarı lacivertlilerin bu transfer için devre arasında yabancı futbolcularla yollarını ayırması gerekiyor.

Stoperdeki yerli adaylar

Yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle sarı lacivertliler yeri futbolcuları da araştırıyor. Bu isimler şöyle...

Kaan Ayhan: Serie A'da Sassuolo forması giyiyor. Stoper, sağ bek ve defansif orta saha olarak oynuyor. 

Samet Akaydın: Adana Demirspor'daki performansıyla A Milli Takım'a yükseldi. Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da gündeminde.

Eski Beşiktaşlılar Fenerbahçe'ye gelir mi?
Fatih Aksoy: Alanyaspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği futbolcu, süpriz bir şekilde sarı lacivertlileri listesinde. Futbolcu stoperin yanı sıra defansif orta saha mevkisinde de görev yapıyor. 

Serdar  Saatçı: Fenerbahçe'nin hedefleri arasında, Beşiktaş'la sözleşme uzatma konusunda sıkıntılar yaşayan ve yaz transfer döneminde Portekiz ekibi Braga'ya imza atan Serdar Saatçı da var.

Ezgjan Alioski'ye alternatif aranıyor

Jorge Jesus'un bir başka isteği ise sol bekte Ezgjan Alioski'nin alternatifi bir oyuncu oldu. Bu bölgede Lincoln'ü ve Ferdi Kadıoğlu'nu kullanmak zorunda kalan Jesus bir sol bek istedi. Fenerbahçe'nin gündeminde iki genç isim var.

Enes Alıç, Bucaspor'da çıkış yaptı

Enes Alıç: Bucaspor 1928’in sol beki Enes Alıç, 2. Lig Kırmızı Grup’ta gösterdiği performansla dikkat çekti. 15 maçta 1 asisti bulunan 23 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe tarafından takip ediliyor.

Ali Barak'ın sözleşmesi bitiyor

Ali Barak: Hollanda takımı Roda'nın 19 yaşındaki sol beki Ali Barak sarı lacivertlilerin gündemindeki bir diğer isim. Ali Barak'in sözleşmesi 2023 yazında bitiyor. Sarı lacivertliler bonservis vermeden ya da düşük bir ücretle futbolcuyu renklerine bağlayabilir. Ali Barak, sol bek dışında sol önde de oynayabiliyor. 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
Tercüme