26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.58 ₺
EURO 35.00 ₺
STERLIN 40.82 ₺
ALTIN 2,459.48 ₺
BTC 64,419.20 $
ETH 3,148.08 $
BİST 9,885.79

Fenerbahçe'de flaş Jorge Jesus iddiası

Fenerbahçe 3389
Yayınlama: 4 Nisan 2023 Salı 12:09 Kaynak: Haber Merkezi

Fenerbahçe'de flaş Jorge Jesus iddiası

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında evinde Beşiktaş'a 4-2'lik skorla kaybeden Fenerbahçe'de ayrılık çanları çalıyor.

Taraftarın büyük tepkileri sonrası sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus için ayrılık iddiası gündeme geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'a 4-2 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. 10 kişilik rakibine taraftarı önünde 3 puanı ağır bir skorla kaptıran sarı lacivertlilerde tepkilerin odağı yönetim ve Teknik Direktör Jorge Jesus oldu.

Sarı lacivertli taraftarlar, Beşiktaş'ın üçüncü golünün ardından yönetimi istifaya davet ederken sosyal medyada da Portekizli hocayı sert sözlerle eleştirdi.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Jesus'un geleceği uzun süredir merak konusu olurken derbi mağlubiyeti sonrası ayrılık ihtimali ağırlık kazandı.

A Bola'da yer alan habere göre, Herve Renard sonrası yeni teknik direktör arayan Suudi Arabistan'ın Jesus ile ilgilendiği yeniden aktarılırken Portekizli çalıştırıcının da bu ihtimale sıcak baktığı aktarıldı.
Portekizli teknik adamın yakından tanıdığı bir ülkenin milli takımının başına geçmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

UOL Esporte'nin haberine göre, Beşiktaş yenilgisi sonrası Fenerbahçe yönetimi ve Jorge Jesus, olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

Haberde, Fenerbahçe yönetimi ve Jorge Jesus'un önümüzdeki günlerde dostane bir şekilde yolları ayırabileceği kaydedildi.

SEZON SONUNU İŞARET ETMİŞTİ

Fenerbahçe'deki sözleşmesi bittiğinde geleceğiyle ilgili karar vereceğini belirten Jesus, Sport TV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Dünyada Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmak istemeyen var mı? Belki Real Madrid veya Barcelona'yı çalıştırırsam. Kimse benimle görüşmedi. Sözleşmem mayısta bitiyor, sonrasında neler olacağını göreceğiz. Sezon ortasında ne yapacağıma karar vermiyorum. Sözleşmem bittiğinde karar vereceğim. Daha önce de böyle yaptım. Türkiye'de kalıp kalmayacağımı göreceksiniz." ifadelerini kullanmıştı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme