9 Mayıs 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.69 ₺
STERLIN 40.34 ₺
ALTIN 2,393.85 ₺
BTC 61,639.20 $
ETH 2,946.70 $
BİST 10,247.75

Fenerbahçe takipten uzaklaşmak istemiyor

FenerbahçeBeşiktaş 2980
Yayınlama: 27 Nisan 2024 Cumartesi 08:52 Kaynak: Haber Merkezi

Fenerbahçe takipten uzaklaşmak istemiyor

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş derbide kozlarını paylaşacak.

Ülker Stadyumu’nda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak. Karılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

Lider Galatasaray ile puan farkını korumak isteyen Fenerbahçe sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Beşiktaş ise Serdar Topraktepe yönetiminde çıkış yakalamayı hedefliyor.

Fenerbahçe’de sakatlığı devam eden Oosterwolde, derbide sahada olamayacak. Sarı-lacivertliler ligde 7 maçlık galibiyet serisinin ardından Sivasspor beraberliğiyle taraftarlarını hayal kırıklığına uğramıştı.

Fenerbahçe farkı korumak istiyor

Galatasaray'ın Adana Demirspor'u yenmesiyle aradaki puan farkı 7'ye yükseldi. Fenerbahçe, derbide taraftarı önünde kazanarak üç puana ulaşarak farkı 4'e indirmek istiyor.

Fenerbahçe geride kalan haftalarda oynadığı 33 karşılaşmada 27 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe attığı 87 gol ile ligin en golcü takımı oldu.

Serdar Topraktepe 6. maçına çıkıyor

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından Serdar Topraktepe görevi devraldı. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisiyle Serdar Topraktepe yönetiminde 6. maçını oynayacak.

Siyah-beyazlı takım, bu sezon teknik sorumlu Topraktepe ile Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda 5 müsabakaya çıktı. Bu karşılaşmaların 3'ünü kazanan Beşiktaş, 1'inde berabere kaldı, 1'inden ise mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe'de 7 futbolcu sınırda

Sarı-lacivertlilerde Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao, kart görmeleri durumunda Konya deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy dönüyor

Semih Kılıçsoy, siyah-beyazlıların oynadığı son 2 karşılaşamda forma giyememişti. Beşiktaş'ta tedavileri ve adaptasyon süreçleri tamamlanan Semih Kılıçsoy ile Onur Bulut, derbide sahada olabilecek.

Antrenmanda sakatlanan Onur Bulut ise son 4 karşılaşmada kadroya alınmamıştı. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe'nin Fenerbahçe karşısında 2 oyuncuya da ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz derbi öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, yarınki karşılaşmada kart görmeleri durumunda ligin 35. haftasında Çaykur Rizespor ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Beklenen 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Beşiktaş: Mert, Onur, Worrall, Necip, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Muleka, Semih

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme