UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Viktoria Plzen ile karşılaştı. Mesta Stadı’nda oynanan mücadelede iki takım da gol bulamayınca karşılaşma 0-0 sona erdi.
Zorlu deplasmanda sahadan beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, puanını 7’ye çıkararak grubun iddialı takımlarından biri olmaya devam etti. Ev sahibi Viktoria Plzen ise 8 puana yükseldi.
Fenerbahçe’de İsmail Yüksek (44. dk) ve Jayden Oosterwolde (48. dk) gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü. İki oyuncu, bir sonraki hafta oynanacak Ferencvaros karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi’nin 5. haftasında sahasında Ferencvaros’u ağırlayacak. Viktoria Plzen ise kendi evinde Freiburg ile kozlarını paylaşacak.