22 Haziran 2025 Pazar
DOLAR 39.73 ₺
EURO 45.88 ₺
STERLIN 53.50 ₺
G.ALTIN 4,297.56 ₺
BTC 102,041.06 $
ETH 2,265.84 $
BİST 9,203.37
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Fenerbahçe Çekya'da geri döndü

Fenerbahçe 3267
Yayınlama: 29 Kasım 2024 Cuma 09:01 Kaynak: Haber Merkezi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 5’inci haftasında deplasmanda Çekya temsilcisi Slavia Prag’ı 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Çekya'da geri döndü

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 5’inci haftasında deplasmanda Çekya temsilcisi Slavia Prag’ı 2-1 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 2’nci galibiyetini elde etti ve puanını 8’e çıkardı. Slavia Prag ise 3’üncü mağlubiyetini alarak 4 puanda kaldı.

Eden Arena’da oynanan karşılaşmaya ev sahibi golle başladı. 7’nci dakikada soldan Provod’un ortasına ön direkte Chory dokundu ve topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Golün ardından etkili oyununu sürdüren Slavia Prag’a, Fenerbahçe savunması geçit vermedi. 35’inci dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Szymanski’nin pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazından Dzeko, topla birlikte hareketlendikten sonra çizgi üzerinde kaleyi cepheden gören bir noktadan sol ayağıyla vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu sonuçla bitti.

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11’ler ile devam etti. Karşılaşmanın 85’inci dakikası geçerken Fenerbahçe mücadelede öne geçti. Soldan Mert’in arka direğe ortasında Tadic, gelen topu tekte içeri çevirdi. Kale önüne gelen topu En-Nesyri tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-2. Karşılaşmada başka gol olmayınca Fenerbahçe, sahadan 2-1’lik skorla kazanan taraf oldu. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 2’nci galibiyetini elde etti ve puanını 8’e çıkardı. Slavia Prag ise 3’üncü mağlubiyetini alarak 4 puanda kaldı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html