19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.58 ₺
EURO 34.71 ₺
STERLIN 40.51 ₺
ALTIN 2,486.81 ₺
BTC 62,989.51 $
ETH 3,052.50 $
BİST 9,524.59

Fatih Karagümrük'ten hakem tepkisi...Ortalık karıştı...

F.Karagümrük 3480
Yayınlama: 18 Ocak 2023 Çarşamba 18:39 Kaynak: Haber Merkezi

Fatih Karagümrük'ten hakem tepkisi...Ortalık karıştı...

Karagümrük-Başakşehir maçında olay çıktı. Hakemin kararları iki kenar kulübe arasındaki tansiyonu yükseltti.

Teknik direktörler Emre Belözoğlu ve Andrea gerginlik yaşadı. Karagümrüklü Mbaye Diagne, maç tamamlanmadan takımı soyunma odasına götürmeye çalıştı. Pirlo, son penaltıyı izlemeden montunu fırlatıp soyunma odasına gitti.Normal süresi 1-1 ve uzatmaları 2-2 biten Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu maçında, penaltı atışları sonrası çeyrek finale yükselen takım Başakşehir oldu.

SON SANİYEDE PENALTI

Uzatma bölümünün son saniyesinde Karagümrük aleyhine penaltı çalındı. Maçı 2-1 önde götüren Karagümrük takımı penaltı kararına isyan etti. Teknik direktörler Andrea Pirlo ve Emre Belözoğlu arasında tansiyon yükseldi. Deniz Türüç penaltıyı gole çevirdi, maç 2-2 tamamlandı ve uzatmaya gitti.

PENALTIYI TEKRAR ETTİ

Seri penaltı atışlarında ise Karagümrük'ün kalecisi Viviano, Caicara'nın kullandığı penaltıyı kurtardı. Ancak hakem Mert Güzenge, çizgi ihlali yaptığı gerekçesiyle penaltıyı tekrar ettirdi. O esnada iki kulübe birbirine yaklaştı. Emre Belözoğlu ve Pirlo'yu futbolcular ayırdı. Pirlo, montunu fırlatıp penaltının tekrarını izlemeden soyunma odasına gitti.

"HADİ GİDELİM"

Mbaye Diagne de arkadaşlarına, "Penaltıyı izlemeyelim, gidelim" çağrısı yaptı. Karagümrüklü oyuncular soyunma odasına gitti. İki takım arasında koridorda da gerginlik devam etti.

TOPLANTIYA ÇIKMADI

Karagümrük futbolcuları, Başakşehir maçının hakemi Mert Güzenge'yi soyunma odası koridorlarında alkışlayarak protesto etti. Andrea Pirlo basın toplantısına katılmadı, futbolcular röportaj vermedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme