5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.52 ₺
EURO 49.55 ₺
STERLIN 56.74 ₺
G.ALTIN 5,763.56 ₺
BTC 92,342.56 $
ETH 3,163.10 $
BİST 0.00

    Faruk Koca ihraç ediliyor

    Ankaragücü 4366
    Yayınlama: 12 Aralık 2023 Salı 16:20 Kaynak: Haber Merkezi

    Faruk Koca ihraç ediliyor

    AKP Sözcüsü Ömer Çelik, hakem Halil Umut Meler'e saldırıda bulunan eski milletvekili ve MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

    Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya ilişkin, "Saldırıyı TBMM adına şiddetle kınıyorum. Böyle bir saygısızlık, böyle bir şey olmaz. Spor sahasında böyle bir saldırının olması asla kabul edilemez" dedi.

    Kurtulmuş, TBMM Genel Kurulunda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmelerde, Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşması sonunda hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı.

     
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html