3 Mayıs 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.40 ₺
EURO 34.91 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,400.09 ₺
BTC 59,347.93 $
ETH 2,996.93 $
BİST 10,208.65

Faruk Koca'dan flaş açıklamalar

Ankaragücü 3983
Yayınlama: 25 Mart 2024 Pazartesi 20:42 Kaynak: Haber Merkezi

Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Ankaragücü taraftarının düzenlediği etkinlikte taraftara seslendi.

Faruk Koca'dan flaş açıklamalar

Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Ankaragücü taraftarının düzenlediği etkinlikte taraftara seslendi.

Yeni Ankara Stadyumu’nun inşaat alanında düzenlenen etkinlikte konuşan Koca belediye başkanlarına Ankaragücü’ne destek çağrısında bulundu.

Çok duygusal olduğunu aktaran Koca “45 bin yazıyor ama kapasite 50 bin. Burası Ankaragücü’nün evi. Bugün ben başkan değilim. Ömür boyu başkanlık ve stada girişim yasaklandı. Bu onların ayıbı. Eylemim doğru olmayabilir. Bizi fiilen yasaklayabilirsiniz, Ankaragücü sevdamızı gönlümüzden alamazsınız.” diye konuştu

“BU KULÜBE HİZMET EDİNCE HERKES KAZANIR”

Seçilecek belediye başkanlarından Ankaragücü’ne destek beklediğini belirten Koca “Bugün iyi şeyleri konuşmak için bir araya geldik. Biz işin takipçisiyiz. Resmen görevimiz olmayabilir ama söz verdik. Biz işin takibini yapıyoruz. Bu işi yapanlar var. Cumhurbaşkanımız bu stadın gecikmesinden dolayı bakanlıklara talimat verdi ve bütün ödenekler kısılmasına rağmen buranın ödeneğini serbest bırakarak özveride bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah stadın açılışında da birlikte oluruz. Seçilen belediye başkanları bu kulübe hizmet etmek zorunda, iktidar olsun muhalefet olsun. Ankaragücü marka değeridir. Bu kulübe hizmet edince herkes kazanır. Siyasiler de bunun gereğini yapmalı.” değerlendirmelerinde bulundu.

Kaynak: İ. Yiğitcan KÖYÜSTÜ / Taylan İnan GÜLKANAT/Zafer Gazetesi

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme