2 Mayıs 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.37 ₺
EURO 34.68 ₺
STERLIN 40.56 ₺
ALTIN 2,384.01 ₺
BTC 58,485.05 $
ETH 2,974.47 $
BİST 10,192.38

Faruk Koca'dan anlamlı sponsorluk

Ankaragücü 4680
Yayınlama: 1 Şubat 2024 Perşembe 20:12 Kaynak: Haber Merkezi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın sahip olduğu Rast Grup arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Faruk Koca'dan anlamlı sponsorluk

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın sahip olduğu Rast Grup arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

İmzalanan anlaşma ile Rast Grup,1 Dünya Şampiyonluğu, 2 Avrupa şampiyonluğuna sahip olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımının sponsorluğunu üstlendi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2024 Paralimpik Oyunları kapsamında Paris’te düzenlenecek olan Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Ampute Futbol Milli Takımı’nın forma sponsoru Rast Grup oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca şirketin kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında farklı alanlarda verdiği desteklere işaret ederek, "Bu alandaki her adımımızı Türkiye’nin geleceğine atılan adımlar olarak görüyoruz. Ampute Milli Takımımıza verdiğimiz destek sadece bir başlangıç. Engelli sporcularımızın sayısının artması ve onların ülkemizi çok uluslu etkinliklerde temsil ederek başarılar kazanması en büyük temennimiz. Ampute Futbol Milli Takımımız başarılarıyla Türkiye’nin gurur kaynaklarından biri. Sporcularımızı değerli hissettirmek ve en iyi şekilde desteklemek bizim gibi firmaların sorumluluğudur. Bu hususta destek talepleri bize ulaşır ulaşmaz çok hızlı bir şekilde neticelendirdik. RAST Grup olarak sporun ve özellikle futbolun birleştirici gücüne inanıyoruz. En zor engelleri aşan ve “Korkusuzlar” olarak adlandırılan takımımız mücadeleleri ve başarıları ile hepimize ilham kaynağı oluyor. Bizler bu sürecin bir parçası olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Ampute Futbol Avrupa Şampiyonasında Milli Futbol Takımımıza güveniyor ve sonunda kupayı kaldıracaklarına yürekten inanıyoruz. Türkiye en güzel şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphemiz yok. Kendilerine şimdiden başarılar diliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Rast Grup’un verdiği desteğin önemini vurgulayan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ ise, '’her bir sporcumuz birer başarı hikayesi. Hayat mücadeleleri bir yana başarılarındaki en önemli husus sahip oldukları cesaret, tutku ve göstermiş oldukları özveriler. Tüm bu vasıflar sayesinde sporcularımız her geçen gün başarılarına yenilerini ekliyorlar. En büyük destekçileri kuşkusuz onlara inanan ve maddi, manevi desteklerini esirgemeyen Türk halkı.

Diğer yandan ülkemizin gurur kaynağı olan firmaların yanımızda olmasıyla daha büyük bir azim ve mutlulukla sahaya çıkmaktayız. Bugün geldiğimiz noktada bizler Türkiye’ye en çok madalya getiren Federasyonuyuz. Yakın zamanda Dünya Kupasını ülkemize kazandırdık. Bunun haklı gururunu yaşarken şimdi gözümüz bir kez daha Avrupa Şampiyonluğunda. Takımımızın çalışmalarını her gün yakından takip ediyoruz. İnşallah ülkemize, milletimize Avrupa Şampiyonluğunu armağan etmek istiyoruz. Bizler, TBESF çatısı altından devletimizin destekleri ve sponsorlarımız sayesinde yol yürümeye çalışıyoruz. Her sıkıntımızda, her derdimizde bize bütün kapıları açan sayın Cumhurbaşkanımıza müteşekkiriz. Bu yolculukta yanımızda bulunduğu için Rast Gruba ve sayın Faruk Koca ya da  ayrıca teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası 31 Mayıs - 9 Haziran tarihleri arasında Olimpiyatlara ev sahipliği yapacak olan Fransa’nın Paris şehrinde düzenlenecek.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme