Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Adana Demirspor, Yeni Adana Stadyumu’nda Erzurumspor’u konuk etti. Mücadele konuk ekibin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Erzurumspor, maça hızlı başladı ve 3. dakikada Mustafa Yumlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. 25. dakikada Eren Tozlu farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı 2-0 tamamlandı. Uzatma dakikalarında (90+1) Hüsamettin Yener skoru 3-0’a getirdi ve Erzurumspor’a farklı bir galibiyet kazandırdı.
Bu sonuçla birlikte Erzurumspor puanını 12’ye yükselterek 2. sıraya yerleşti. Galibiyetle tanışamayan Adana Demirspor ise -17 puanla ligin son sırasında kaldı.
Ligin 7. haftasında Erzurumspor, sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak. Adana Demirspor ise deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak.