5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.54 ₺
EURO 49.64 ₺
STERLIN 56.83 ₺
G.ALTIN 5,777.81 ₺
BTC 93,064.02 $
ETH 3,198.13 $
BİST 0.00

    Eryaman Stadyumu için büyük tehlike... 6 günde 3 maç oynanacak...

    AnkaragücüGençlerbirliği 3643
    Yayınlama: 1 Aralık 2025 Pazartesi 12:12 Kaynak: Haber Merkezi

    Geçen sezon sonunda bakıma alınan ve zemini yenilenen Eryaman Stadyumu'nu büyük tehlike bekliyor. Keçiörengücü ve Iğdır FK kupa maçlarını Eryaman Stadyumu'nda oynayacak.

    Eryaman Stadyumu için büyük tehlike... 6 günde 3 maç oynanacak...

    Geçen sezon sonunda bakıma alınan ve zemini yenilenen Eryaman Stadyumu'nu büyük tehlike bekliyor.

    Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin maçlarını oynadığı Eryaman Stadyumu Keçiörengücü ve Iğdır FK'ya da Ziraat Türkiye Kupası'nda ev sahipliği yapacak.

    Keçiörengücü ışıklandırma yetişmedi

    Türkiye Futbol Federasyonu sezon başında ışıklandırma yapılmayan stadlara Trendyol 1.Lig maçı verilmeyeceğini açıklamıştı.

    Keçiörengücü yönetimi ışıklandırmayı verilen sürede yetiştiremedi.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda yayıncı kuruluşun Keçiörengücü ve Iğdır FK'nın maçlarını 15.30'a alınca karşılaşmalar Eryaman Stadyumu'na alındı.

    6 günde 3 maç oynanacak

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun garip tutumu nedeniyle dün Ankaragücü-Beykoz Anadoluspor maçı oynanan Eryaman Stadyumu'nda 6 günde 3 maç daha yapılacak.

    Yarın Keçiörengücü-Kayserispor, 4 Aralık Perşembe günü Iğdır FK-Ordu 1967 maçlarına ev sahipliği yapacak Eryaman Stadyumu'nda, 7 Aralık Pazar günü ise Gençlerbirliği-Fatih Karagümrük maçı oynanacak.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html