2 Mayıs 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.37 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.63 ₺
ALTIN 2,396.98 ₺
BTC 59,087.92 $
ETH 2,984.38 $
BİST 10,208.65

Ergin Ataman alkışlarla veda etti

BASKETBOL 4582
Yayınlama: 16 Haziran 2023 Cuma 07:44 Kaynak: Haber Merkezi

Ergin Ataman alkışlarla veda etti

Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi ikinci maçında sahasında ağırladığı Pınar Karşıyaka'yı mağlup ederek 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. İzmir'de oynanacak 3. ve muhtemel 4. maçın birini kazanması durumunda şampiyonluğa ulaşacak Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, taraftarın kendisine yönelik tezahüratlarına adeta Sinan Erdem Spor Salonu'na veda edercesine karşılık verdi.

Basketbol Süper Ligi Play-Off Serisi'nin ikinci maçında Anadolu Efes, sahasında ağırladığı Pınar Karşıyaka'yı 85-68 mağlup etti.

Seride 2-0'lık üstünlüğü yakalayan Anadolu Efes, İzmir'de oynanacak serinin 3. veya muhtemel 4. maçından birini kazanması durumunda şampiyonluğa ulaşacak.

Anadolu Efes'in İzmir'de şampiyonluğa ulaşma ihtimalinden kaynaklı başantrenör Ergin Ataman da Sinan Erdem Spor Salonu'nda son maçına çıkmış olabilir.

Deneyimli çalıştırıcı, sezonun sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılarak Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçecek.

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki Pınar Karşıyaka mücadelesinin sonunda taraftarlar, Ergin Ataman lehine tezahüratlarda bulundular.

Deneyimli çalıştırıcı, kendisine yönelik tezahüratlara el sallayarak adeta bir veda havasında karşılık verdi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, serinin beşinci maça taşınmasıyla İstanbul'a dönülme ihtimaline rağmen bu gerçekleşmezse Anadolu Efes'te son iç saha maçına çıkmış olması durumuna ilişkin hislerinin sorulmasına cevap verdi.

Yaptığı açıklamada deneyimli çalıştırıcı, "Evet, zor. Umarım dönmeyiz çünkü 2-0 öndeyiz ve tek hedefimiz şampiyonluk. Buradan gitmeden şampiyon olarak gitmek istiyorum. Herkesi çok seviyorum. Herkesi, kulübü, taraftarları, bizi destekleyenleri… İnşallah geri dönmeyiz. Dönersek de artık burada kazanmaya çalışacağız. Burada artık benim gitmem, bunun son maç olması önemli değil. Tek önemli şey Anadolu Efes olarak bir kez daha Türkiye şampiyonluğuna ulaşabilmek" cevabını verdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme