29 Mart 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.37 ₺
EURO 34.98 ₺
STERLIN 41.01 ₺
ALTIN 2,325.45 ₺
BTC 70,376.82 $
ETH 3,564.15 $
BİST 9,079.97
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

En İyi Mersin Otelleri

GÜNCEL 3476
Yayınlama: 23 Kasım 2022 Çarşamba 13:02 Kaynak: Haber Merkezi

En İyi Mersin Otelleri

İnsanlar; tüm yıl aralıksız bir şekilde çalıştıktan sonra en az bir hafta dinlenmek ve tatil yapmak isterler. Takdir edersiniz ki, ülkemizde çok uzun süreden bu yana ciddi bir ekonomik kriz mevcut! Tatil yapmak; 2000’li yıllara kıyasla çok daha zor hale geldi. Ancak, yoğun iş ve okul temposundan bunalan insanların tatil yapmaları şarttır. Bu noktada, daha uygun maliyetli tatil seçeneklerini araştırmak gerekir. Siz de seçiminizi Mersin’e gitmekten yana yapabilirsiniz.

Mersin’e gitmeden evvel Mersin otelleri için erken rezervasyon yaptırmalısınız. Aksi takdirde, şehirde kalacak yer bulamayabilirsiniz. Gelin, hep birlikte en iyi Mersin otelleri hakkında bilgi verelim!

Mersin’de Hangi Otelde Kalmak Gerekir?

Mersin otelleri; farklı ihtiyaçlara ve bütçelere hitap eden oda seçenekleri ile göz doldurur. Ayrıca, bu şehirde Türkiye’nin güney kısımlarındaki gibi yüksek otel fiyatları ile karşılaşmazsınız.

  • Marpessa Blue Beach: Lüks Mersin otelleri arayışında iseniz en doğru yerdesiniz. Deniz kıyısında yer alan bu otel bölgenin en rahat konaklama seçeneği olarak dikkat çeker. Plajı ve açık yüzme havuzu ile öne çıkar. İnsanlara hem güneşlenme hem de denizin keyfini sonuna kadar çıkarma şansını sunar. Bunun yanı sıra, her şey dahil konseptiyle hizmet verir. Müşterilerin cebinden yeme içme için herhangi bir ücret çıkmaz. Ayrıca, aileler için de son derece uygun bir otel olduğunu söylemek gerekir.
  • Royal Sebaste Hotel: Mersin sahil şeridinde yer alan bu otelin dikkat çekici özellikleri mevcut! Denize sıfır bir otel oluşu ciddi bir avantajdır. Ayrıca, 108 odası vardır. Açık ve kapalı restoranları ile insanları mutlu edecek türden bir yerdir. Buna ek olarak, barları ile de insanların eğlence ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılar. Spor salonu ve çocuk oyun parkı gibi seçenekler de bu oteli farklı kılar.
  • Mediterranean Resort Hotel: Silifke sınırları içerisinde yer alan bir otel olmakla beraber bünyesinde 165 oda barındırır. Tam pansiyon konsepti ile hizmet vermesi ciddi bir avantajdır. Farklı özelliklere sahip restoran ve bar seçeneklerinin yanı sıra yüzme havuzu ve kum plaj alanı gibi detayları ile de öne çıkar.
  • Ramada Mersin: Orta seviyeli Mersin otelleri arasında bulunur. Son derece ferah bir oteldir. Şehir merkezinde yer alması ciddi bir avantajdır. Her şeyden önce, modern ve şık dekorasyonu ile dikkat çeker. Bunun yanı sıra, odaların her birisinde televizyon, klima, kasa ve ücretsiz internet de yer alır.
  • Calamie Hotel & Beach Club: Silifke’de yer alan bu otel 16 yıllık bir geçmişe sahiptir. Son derece geniş bir oteldir. Müşteri memnuniyetine çok önem verir. Otelin resepsiyonu müşterilerin isteklerine yedi gün 24 saat cevap verir. Restoranları, barları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile de farkını ortaya koyar.
 
İlk Yorumu Sen Yaz
Tercüme