20 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.24 ₺
ALTIN 2,498.11 ₺
BTC 63,525.63 $
ETH 3,033.09 $
BİST 9,693.46

Emre Belezoğlu'ndan çok konuşalacak açıklamalar

Başakşehir 3575
Yayınlama: 26 Mayıs 2023 Cuma 07:20 Kaynak: Haber Merkezi

Emre Belezoğlu'ndan çok konuşalacak açıklamalar

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'ye rakip olacak Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ankaragücü maçından sonra çok konuşulan açıklamalar yaptı.

Belözoğlu, "Ben Fenerbahçeli Emre'yim. Kalbimin en güzel yerine koyuyorum ama kupayı biz kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Eryaman Stadı'nda Ankaragücü ile Başakşehir  kozlarını paylaştı. İstanbul'daki ilk maçı 1-0 kazanan Başakşehir, uzatmalara giden rövanşta 2-2'lik beraberlikle tur biletini alan taraf oldu.

BİR İLKİ YAŞAYACAK

Başakşehir'in hocası Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda teknik direktör olarak ilk kez final heyecanı yaşayacak. Belözoğlu, futbolculuk döneminde kupalar kazandığı Fenerbahçe'ye karşı sınav verecek.

"BENİM İÇİN GÜZEL DUYGULAR BARINDIRAN BİR MAÇ"

Fenerbahçe ile duygusal bir bağı olduğunu ifade eden Belözoğlu, "Önümüzde Fenerbahçe gibi büyük ve iyi oyunculara sahip bir kulüp var ama kupayı kazanmak istiyoruz. En iyi şekilde finale hazırlanacağız. Benim için güzel duygular barındıran bir maç olacak" sözlerini sarf etti.

"FENERBAHÇE KALBİMİN EN GÜZEL YERİNDE"

Kendisini 'Fenerbahçeli Emre' olarak gördüğünü vurgulayan genç teknik adam, "Kendimi hep Fenerbahçeli Emre gibi hissettim. Kupalar kazandım, en zor günlerinde Fenerbahçe'nin içinde oldum. Üzüntülerim ve mutluluklarım çok oldu. Fenerbahçe'yi her zaman kalbimin en güzel yerine koyuyorum ama finalde kupayı biz kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"25 BİN SEYİRCİ RAKİP İÇİN DEZAVANTAJ"

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili Fenerbahçe'ye esprili bir gönderme yapan Belözoğlu, "Fenerbahçe bu ülkenin en büyük camiası. En büyük taraftar kitlesine sahipler. Finalin 25 bin kişilik bir stadyumda oynanacak olması Fenerbahçe için dezavantaj olarak görülebilir" şeklinde konuştu.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme