20 Mayıs 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.25 ₺
EURO 35.16 ₺
STERLIN 41.44 ₺
ALTIN 2,521.02 ₺
BTC 66,669.32 $
ETH 3,091.74 $
BİST 10,643.58

Dünya devi Arda Güler için geldi

Fenerbahçe 3640
Yayınlama: 30 Haziran 2023 Cuma 06:41 Kaynak: Haber Merkezi

Dünya devi Arda Güler için geldi

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler'i transfer etmek istediklerini açıkladı. 

Başkan Laporta, Sportif Direktör Deco'nun da İstanbul'da olduğunu belirtti. 

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Avrupa'da dev takımların gözdesi haline geldi. Real Madrid'in kadrosuna katmak istediği genç yıldıza Barcelona da talip oldu. Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arda Güler'le ilgili transfer sorusuna cevap verdi.

Fenerbahçe'den Arda Güler'le ilgili gelen soruyu, "Transfer etmek için çalışıyoruz" diyerek cevaplayan Joan Laporta, Sportif direktör Deco'nun da İstanbul'da olduğunu ifade etti.

AVRUPA'NIN DEVLERİ PEŞİNE DÜŞTÜ

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak istediği Arda Güler için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri transfer yarışına girdi. İspanyol devleri Barcelona ve Real Madrid'in dışında Sevilla, Borussia Dortmund, Manchester United, Paris Saint Germain, Arsenal ve Newcastle United genç yıldızın peşine düştü.

İspanyol basınında son günlerde manşetlere taşınan 18 yaşındaki yıldız için Barcelona, Real Madrid ve Sevilla'nın transfer yarışına girdiği kaydedildi. Arda Güler'in transfer olacağı takımdan oynama garantisi istediği aktarıldı. Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Arda Güler, transferde tercihini Sevilla'dan yana kullandı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme