16 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.58 ₺
STERLIN 40.57 ₺
ALTIN 2,476.41 ₺
BTC 62,424.37 $
ETH 3,036.69 $
BİST 9,550.20

Depremzedeler yararına oynanan maçta olay çıktı

Sakaryaspor 3009
Yayınlama: 23 Şubat 2023 Perşembe 00:48 Kaynak: Haber Merkezi

Depremzedeler yararına oynanan maçta olay çıktı

Geliri depremzedelere bağışlanacak olan Kocaelispor-Sakaryaspor arasındaki dostluk derbisinde olay üstüne olay yaşandı.

Tansiyonun düşmediği karşılaşmada emniyet görevlileri de müdahale etmekte hayli sıkıntı çekti. Yaşanan olayların ardından çok sayıda taraftar gözaltına alındı.Depremzedelere destek olma amacıyla düzenlenen Kocaelispor- Sakaryaspor dostluk maçında iki kez kavga çıktı. Maçının ilk yarısında Sakaryaspor tribününde gerginlik yaşandı. Tribünde Sakaryasporlu taraftarların arasında başlayan olay, bir anda alevlendi ve arbedeye dönüştü.

ÇEVİK KUVVET GİRDİ

Çevik kuvvet ekipleri tribüne giderek müdahalede bulundu. Bu kez taraftarlar ile çevik kuvvet arasında tartışma yaşandı. Birkaç kişi polis ekipleri tarafından tribünden alınıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Kısa süren gerginlik daha sonra normale döndü.

SAHAYA ATLAYIP ATKI AÇTI

Sakaryasporlu bir taraftarın sahaya atladıktan sonra Kocaelispor tribünlerine doğru gidip atkı açmasının ardından ortalık karıştı. İki takım seyircisi arasında gerginlik yaşandı. Daha sonra gerginlik her iki takım tribünlerine de taşmaya başladı. Atkı gösteren Sakaryasporlu taraftarı kovalamak için Kocaelispor taraftarları da sahaya indi. Yaşanan olaylar adeta dostluk maçının önüne geçerken güvenlik güçleri de zor anlar yaşadı. Olaylı başlayan maç olaylı bitti. Çok sayıda taraftar gözaltına alındı.

FUTBOLSEVERLER TEPKİ GÖSTERDİ

Depremzedeler için düzenlenen maçta çıkan kavga, futbolseverleri üzdü. Yaşanan olaylara sosyal medyada tepki gösterildi.

SAKARYASPOR KAZANDI

Toplam 17 bin 500 biletli seyircinin izlediği maç, konuk ekip Sakaryaspor'un 2-0''ık üstünlüğüyle sonuçlandı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme