24 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.53 ₺
EURO 34.82 ₺
STERLIN 40.38 ₺
ALTIN 2,423.42 ₺
BTC 66,351.00 $
ETH 3,263.55 $
BİST 9,730.18

Denizlispor'da Mesut Bakkal dönemi bitti

Denizlispor 2796
Yayınlama: 24 Ekim 2022 Pazartesi 17:53 Kaynak: Haber Merkezi

Denizlispor'da Mesut Bakkal dönemi bitti

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı.

Yeşil siyahlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada; “Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı almıştır. Mesut Bakkal ve ekibine katkılarından ötürü teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz” denildi.

Geçtiğimiz sezon ligde kalma mücadelesi veren Horozlar 22. Hafta'da takımın başına getirdiği Bakkal ile sezon sonunda 30 puan toplayarak ligde kalmayı başarmıştı. Sezon başında sözleşme yenileyen deneyimli teknik adam 10 haftada sadece 2 puan alabildi. Son olarak Altınordu karşısında alınan 2-1'lik yenilgi camiada istifa seslerinin yükselmesine neden olmuştu.

‘HELALLEŞTİK'

Denizlispor Kulübü'nden Bakkal adına yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

“Genç yaşta futbolcu olarak kapısından içeri girdiğim, hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk sevinçleri yaşadığım, her zaman yuvam olarak gördüğüm ve bana ihtiyaç duyulduğunda şartsız, koşulsuz hizmet etmeyi üzerimde bir görev olarak gördüğüm Denizlispor Kulübünden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Geçen sezon yönetim, teknik heyet, futbolcu, kulüp çalışanları ve taraftarlarımızla birlikte büyük bir başarıya imza attık. Bu sezon transfer yasağı başta olmak üzere, yaşanan sakatlıklar ve şanssızlıklar sebebiyle istediğimiz başarıyı elde edemedik. Bugüne kadar kulübümüzün menfaatleri neyi gerektiriyorsa hep o doğrultuda kararlar aldım. Geldiğimiz noktada başkanımızla görüşerek bir değişikliğe ihtiyaç olduğu konusunda hemfikir olduk. Karşılıklı anlaşarak ve helalleşerek yollarımızı ayırma kararı aldık. Denizlispor benim yuvam. Burada olup olmamak bunu değiştirmez.”

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme