24 Ekim 2024 Perşembe
DOLAR 34.24 ₺
EURO 37.07 ₺
STERLIN 44.45 ₺
G.ALTIN 3,006.24 ₺
BTC 67,256.85 $
ETH 2,545.50 $
BİST 8,873.06

Body Scrub - Scrub Ne Demek

DİĞER 950
Yayınlama: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:17 Kaynak: Haber Merkezi

Body Scrub - Scrub Ne Demek

Vücut için kullanılan kişisel bakım ürünleri cildin daha sağlıklı görünümünü sağlamaktadır. Body scrub peeling ötesi bir bakım sağlamaktadır. Pek çok insan bu arındırıcı yöntemi peeling ile karıştırmaktadır. Ancak scrub yaşlanma karşıtı olarakta karşımıza çıkmaktadır. İçeriğinde bulunan pek çok doğal madde ile cildin yenilenmesinde ve arınmasında etki gösterir.

Scrub ne demek merak edilmektedir. Vücudun kirden ve çeşitli cilt kusurlarından ayrılması adına yapılan fırçalama tekniğine scrub denilmektedir. Scrub özelliği olan kremlerle vücut masaj yardımı ile arındırılmaktadır. Özellikle selülit görünümü scrub yöntemi ile azaltılabilmektedir. Cildin genç görünümünü sağlamak adına scrub ürünleri oldukça kıymetlidir. Scrub özelliklerinden biride batık oluşumunun engellenmesi ve var olan batıkların giderilmesidir.

Tüm vücudun ölü deriden ayrılmasında scrub oldukça önemli bir kişisel temizlik yöntemidir. Scrub sayesinde cilt parlak ve pürüzsüz görünüm sağlayacaktır. Bu yöntemin etkili olması için düzenli aralıklarla yapılması tavsiye edilmektedir. Scrub yöntemi ile arındırılan ciltlerde cilt kusurları tamamen giderilmektedir. Özellikle akne ve mantarlar kısa zamanda yok olurlar.

Derinlemesine Temizlik İçin Scrub

Body scrub ile vücut tıkalı gözenekleri açar. Bu sayede cilt nefes almaya başlar. Scrub ile cilt canlanır ve daha dinç görünüm kazanır. Ölü derinin atılması ile parlak bir görünüm sağlanmaktadır. Scrub deri yüzeyinden itibaren cildin tüm katmanlarında etki sağlar. Nem dengesini koruyarak cildin nemlendirir ve bakım yapar.

Krem bazında olan Scrub ürünler tüm vücuda yapılabileceği gibi ayak, el ve yüz bölgesinde de kullanılabilir. Scrub ne demek sıklıkla sorulmaktadır. Derinlemesine temizlik yapan arındırıcı bir yöntemdir. Çeşitli içeriklerde olan Scrub ürünleri doğal malzemelerle de dikkat çekicidir. Cildin daha sağlıklı olması adına düzenli olarak Scrub yapıldığına batık ve selülit sıfırlanmaktadır.

 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme