27 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,032.23 $
ETH 3,137.74 $
BİST 9,915.62

Bodrum FK - Eyüpspor maçında ortalık karıştı.

Trendyol 1.LigBodrumsporEyüpspor 3423
Yayınlama: 2 Mart 2024 Cumartesi 15:02 Kaynak: Haber Merkezi

Eyüpspor maçında Gürcan Hasova'nın Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir kırmızı kart görtermesi sonrası ortalık karıştı.

Bodrum FK - Eyüpspor maçında ortalık karıştı.

Trendyol 1.Lig'de zirveyi ilgilendiren maçta hakem Gürcan Hasova'nın Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir kırmızı kart görtermesi sonrası ortalık karıştı.

Bodrum FK  tribünleri bu karta tepki gösterdi ve sahaya yabancı madde yağdırdı. Eyüpsporlu Uğur Demirok, maddeler nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan maç oldukça sert geçerken, Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, karşılaşmanın 44. dakikasında yaşanan bir poziyonda faul itirazında bulunması sonrasında hakem Gürcan Hasova tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı.

Bu olayın ardından tribünlerden sahaya yabancı maddeler yağdı ve Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ayağından, yedek futbolcu Uğur Demirok ise yüzünden yaralandı. Uğur saha içindeki tedavisinin ardından ayağa kalkarak tribünlere sert tepki gösterdi. Güçlükle sakinleştirilen tecrübeli stoper daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BAŞKANLAR SAHAYA İNDİ

Bu arada Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, sahaya inerek Bodrumlu taraftarları sakinleştirdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme