18 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.44 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.58 ₺
ALTIN 2,479.85 ₺
BTC 61,279.25 $
ETH 2,982.02 $
BİST 9,530.47

Beşiktaş'tan Ankaragücü açıklaması

Beşiktaş 4303
Yayınlama: 23 Aralık 2022 Cuma 12:40 Kaynak: Haber Merkezi

Beşiktaş'tan Ankaragücü açıklaması

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Türkiye Kupası son 16 turunda Ankaragücü ile eşleşti.

Kura sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Ankaragücü eşleşmesine ilişkin, "Orada tatsız olaylar yaşanmıştı ama o maç sonrası TFF cezai şartları uygulamıştı. Biz hiçbir kulübün ferdi olaylarını, tüm camialara mal etmeyiz" ifadelerini kullandı.

"KOLAY KURA YOK"

Kupanın sonu yaklaştıkça kolay kura kalmadığını söyleyen Kocadağ, "Bu turdan sonra zor veya kolay kura yok. Biz geçen turda Şanlıurfaspor ile oynadık, 2. Lig takımı olmasına rağmen tempolu oynadılar, iyi mücadele ettiler. 2-0 geriye düştük ilk yarıda. Tek maç usulü olduğu için her takım varını yoğunu ortaya koyuyor. Ankaragücü zaten Süper Lig ekibi, iyi bir takım. Biz Ziraat Türkiye Kupası'nı çok önemsiyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında kupayı müzemize götürmek istiyoruz. İnşallah galip gelen, tur atlayan taraf oluruz" dedi.

"BEŞİKTAŞ HER YERDE OYNAR"

Ankaragücü eşleşmesi değerlendiren Kocadağ, "Orada tatsız olaylar yaşanmıştı ama o maç sonrası TFF cezai şartları uygulamıştı. Biz hiçbir kulübün ferdi olaylarını, tüm camialara mal etmeyiz. Ankaragücü Başkanı ve yönetimi, çok ciddi üzüntülerini ifade ettiler. Biz bir problem olacağını düşünmüyoruz. Devletin kanunları, TFF'nin kuralları bellidir. Beşiktaş, Türkiye'nin her yerinde maçını oynar. Bizim hiç çekincemiz, endişemiz yok" ifadelerini kullandı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme