12 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.70 ₺
EURO 50.13 ₺
STERLIN 57.12 ₺
G.ALTIN 5,960.28 ₺
BTC 91,950.34 $
ETH 3,227.83 $
BİST 0.00

    Beşiktaş’ta Taylan Bulut Krizi: Ailesi Ayrılık Talep Etti, Hoffenheim Devrede

    Beşiktaş 3183
    Yayınlama: 12 Aralık 2025 Cuma 12:17 Kaynak: Haber Merkezi

    Beşiktaş’ta yeterli süre bulamayan Taylan Bulut’un ailesi, Almanya’ya dönüş için yönetimden kolaylık talep ederken; Bundesliga ekibi Hoffenheim’ın ciddi ilgi gösterdiği belirtildi.

    Beşiktaş’ta Taylan Bulut Krizi: Ailesi Ayrılık Talep Etti, Hoffenheim Devrede

    Beşiktaş’ın sezon başında büyük yatırım yaparak kadrosuna kattığı Taylan Bulut konusunda hareketli saatler yaşanıyor.

    Genç oyuncunun, beklediği süreleri alamaması nedeniyle huzursuz olduğu ve bu durumun aile içinde de ciddi rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

    “Oğlum burada mutsuz”

    Edinilen bilgilere göre Taylan Bulut’un babası, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile özel bir telefon görüşmesi yaptı. Baba Bulut’un, oğlunun mevcut durumundan duyduğu endişeyi dile getirerek, “Oğlum burada mutsuz, oynamıyor. Almanya’ya dönmek istiyoruz. Bu süreçte bize kolaylık göstermenizi rica ediyoruz” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

    Bundesliga’dan yakın takip

    Öte yandan Alman ekibi Hoffenheim’ın, Taylan Bulut’un Beşiktaş’taki durumuna yönelik yakın takipte olduğu ve genç oyuncuyu kadrosuna katma konusunda ciddi bir ilgi gösterdiği ifade ediliyor.

    Performans verileri

    19 yaşındaki sağ bek, bu sezon siyah beyazlı formayla toplam 186 dakika süre aldı ve skora doğrudan katkı yapamadı. Taylan Bulut, sezon başında Schalke 04’ten 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html